Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

17.635 sitgetans estan cridats a les urnes per a les Eleccions al Parlament de Catalunya

Les persones amb mobilitat reduïda i que vulguin exercir el seu dret a vot, poden sol·licitar a l’OAC un servei d'assistència en vehicle adaptat per desplaçar-se als col·legis electorals.

17.635 persones censades a Sitges amb dret a vot estan convocades a les urnes aquest diumenge amb motiu de les Eleccions al Parlament de Catalunya. Des de les 9.00 i fins a les 20.00 hores, els 13 col·legis i les 28 meses electorals de la vila obriran les urnes en una jornada electoral que servirà per decidir la nova composició del Parlament de Catalunya.

Les persones amb mobilitat reduïda que vulguin exercir el seu dret a vot, poden sol·licitar un servei d'assistència en vehicle adaptat per desplaçar-se als col·legis electorals. El servei es pot sol·licitar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana a través del 010 o el correu electrònic oac@sitges.cat. El servei s'oferirà de 12.00 a 14.00 hores.

Els mitjans de comunicació municipals seguiran la jornada electoral. A través d'aquest web es podrà fer un seguiment durant tot el dia. Les primeres dades de participació es donaran a conèixer poc després de les 13.00 hores i les segones a les 18.00 hores. Un cop es tanquin les meses, s'informarà minut a minut sobre l'escrutini. A les 23.00 la televisió comarcal del Garraf oferirà un informatiu especial on es donaran a conèixer els resultats dels municipis de la comarca del Garraf i les reaccions dels candidats comarcals a les seus dels partits polítics. Ràdio Maricel donarà tota la informació a l'endemà de la jornada electoral al programa El Matí amb nosaltres.

Un total de 16 representants de l'administració desenvoluparan tasques de transmissió dels resultats en cadascuna de les meses electorals, a més de l'equip de Secretaria General de l'Ajuntament de Sitges que recopilarà tota la informació.  Amb motiu de les eleccions, l'OAC obrirà al públic diumenge exclusivament per consultes relacionades amb les Eleccions.

Respecte les últimes eleccions autonòmiques el cens electoral ha augmentat en 460 persones. En aquesta convocatòria electoral al Parlament de Catalunya la participació va ser del 62.69%.


Més informació:

> Consulta on anar a votar, candidatures, resultats, i altres