Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

35 projectes opten a la licitació de 3 lots a les platges de Sitges

Després de la presentació de projectes, el procediment continua amb l’obertura progressiva dels sobres per atorgar les diferents puntuacions i definir quines tres empreses explotaran els lots pendents d’adjudicar a les platges.

Continua obert el procediment per optar a la licitació dels tres lots d’explotació privada a les platges que van quedar deserts en la convocatòria anterior. En total s’han presentat 35 projectes. D’aquestes, 13 opten a l’explotació del Lot 1 (la Barra ponent); 5, al Lot 2 (la Barra llevant), i 17 al Lot 3 (Cala Balmins).

 

La licitació es concedeix a les empreses que obtinguin una major valoració de les tres parts del projecte: una primera amb les credencials i dades referents a l’empresa (no puntua), una segona amb la valoració dels criteris subjectius sobre el model de guingueta, terrassa, para-sols, activitats o l’aplicació de mesures i recursos sostenibles (49 punts), i la darrera amb la valoració objectiva de l’oferta econòmica, la contractació de personal i altres aspectes relacionats amb la sostenibilitat (51 punts).

 

La previsió és que l’adjudicació dels tres lots es faci efectiva a principis de 2023, quan les empreses adjudicatàries podran iniciar el desenvolupament del seu projecte per començar a oferir el servei coincidint amb la Setmana Santa.