Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A partir d’aquest cap de setmana els principals centres de culte de Sitges tornen a obrir portes però amb restriccions

Els dies 23 i 24 de maig es tornaran a celebrar misses a la Parròquia de Sant Bartomeu i Sant Tecla de Sitges i diumenge també a l’església de Sant Joan del Poble Sec. La reobertura però es farà amb 1/3 de l’aforament i amb les mesures d’higiene i de distància física dictades per les autoritats sanitàries per evitar contagis. No hi haurà celebracions litúrgiques encara a altres centres de culte com la capella de l’Hospital Sant Joan Baptista, l’ermita de Sant Sebastià o el Santuari del Vinyet. Tampoc es faran misses a la residència Sitges Park ni a la residència Las Magnolias

L'entrada de Sitges aquest dilluns a la Fase 1 de la desescalada comporta noves mesures, entre les quals que es permet l’assistència a llocs de culte amb 1/3 de l’aforament i amb el compliment de les mesures generals d’higiene i distància física d’1,5 metres. Així, a partir d’aquest cap de setmana (23 i 24 de maig) ja comencen a fer-se misses tant a  la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla de Sitges com a l’església de Sant Joan del Poble Sec.

Les misses de la Parròquia de Sitges mantenen els seus horaris habituals: dissabtes i vigílies de festes tindran lloc a les 19.30 hores, mentre que les de diumenges i festius es faran a les 09.00 h, a les 11.00 h (en castellà), a les 12.00 h i també la tarda, a les 19.30 hores.

Pel que fa a les misses de l’Església de Sant Joan diumenge serà com és costum a les 11.00 hores.

A partir de l’1 de juny es tornarà a celebrar la missa diària a la Parròquia de Sitges a les 19.30 hores. En canvi, a l’Església de Sant Joan es reprendrà la missa dels dimarts, dimecres i divendres a partir del dimarts 2 de juny a les 19.00 hores.  

Altres centres de culte

De moment, no hi hauran celebracions litúrgiques a altres centres de culte com a la capella de l’Hospital Sant Joan Baptista, l’ermita de Sant Sebastià ni al Santuari del Vinyet. Tampoc es faran les misses ni a la residència Sitges Park ni a la residència Las Magnolias.

Mesures de prevenció

Des de la Parròquia de Sitges conjuntament amb l’Església de Sant Joan recorden als feligresos que és important tenir present que per assistir a les celebracions d’aquests centres cal seguir les mesures de prevenció dictades per les autoritats sanitàries per evitar el contagi.

 • Cal portar la mascareta
 • Cal mantenir les distàncies socials d’1 5 m en tot moment
 • Si l’aforament arriba a 1/3 no es podrà accedir al temple
 • A l’entrada i a la sortida caldrà posar-se gel hidroalcohòlic
 • Cal ocupar només els llocs assenyalats.
 • No tocar ni besar cap imatge.
 • No es pot agafar cap full ni sobre.

 

HORARIS DE LES CELEBRACIONS LITÚRGIQUES

Parròquia de Sitges

 • MISSA Dissabtes i vigílies de festes: 19.30 h
 • MISSA Diumenges i festius: 09.00 h / 11.00 h (castellà), 12.00 h / 19.30 h
 • MISSA DIÀRIA 19.30 h (a partir de l’1 de juny)

Església de Sant Joan 

 • MISSA Diumenges 11.00 h
 • MISSA del dimarts, dimecres i divendres a les 19.00 h a partir del dimarts 2 de juny