Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de govern

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dimarts l’expedient del contracte d’execució de les obres corresponents al projecte de rehabilitació de la vialitat en un tram del sector de Terramar; l’aportació anual al Consorci del Patrimoni de Sitges; l’adjudicació de les obres de reparació de la teulada de l’escola Miquel Utrillo, i l’adjudicació del servei de manteniment de voreres i asfaltats.

La Junta de Govern Local (JGL) celebrada aquest dimarts ha aprovat l’expedient del contracte que permetrà l’execució de les obres de vialitat al sector de Terramar. Emmarcades en el projecte de rehabilitació de la vialitat en aquest sector, les actuacions es realitzaran entre l’Avinguda Navarra i els Carrers Juan de la Cierva i Pintor Ramon Casas.

La Junta ha aprovat també l’aportació anual al Consorci del Patrimoni de Sitges per al 2020, per un import de 230.000 euros.

En l’adjudicació de contractes i serveis, la JGL ha aprovat l’adjudicació del contracte de serveis per al muntatge del Parc de Nadal i, amb caràcter d’urgència, l’adjudicació de les obres de reparació de la teulada de l’escola Miquel i Utrillo, i del servei de manteniment de voreres i asfaltats.

 

Acords aprovats

 

  • Adjudicació del contracte de serveis per al muntatge, desmuntatge, gestió i execució del Parc de Nadal.
  • Aprovació de l’expedient del contracte d’execució d’obres corresponents al projecte de rehabilitació de la vialitat del sector de Terramar delimitat amb l’avinguda Navarra i els carrers Juan de la Çierva i pintor Ramon Casas.
  • Adjudicació del contracte de serveis professionals de suport al Sitges Convention Bureau, programa de la regidoria de turisme de Sitges.
  • Aprovació de l’aportació anual al Consorci del Patrimoni de Sitges per a l’any 2020 per un import de 230.000€.
  • Adjudicació de les obres de la teulada de l’escola Miquel Utrillo.
  • Adjudicació servei de manteniment de voreres i asfaltats.
  • Aprovació de la concessió de la pròrroga de la llicència d’obra major per a la finalització de les obres corresponents a construcció de dos habitatges unifamiliars al carrer Anselm Clavé.
  • Modificació del calendari d’obertura de la fira-mercat d’estiu 2020 de venda de productes artesanals, fets a mà i creatius.
  • Canvi de denominació social corresponent a una llicència d’obra major per construir un habitatge unifamiliar aïllat, amb piscina, al c/ pintor Joaquim de Miró cantonada amb c/ Joan Llopis Bofill.
  • Atorgament de la conformitat prèvia per a la transmissió per herència de la concessió de dues places d’aparcament a l’antic Escorxador, al carrer Joan Maragall.