Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

Durant la reunió celebrada aquest matí, la Junta de Govern Local ha aprovat 7 acords de Govern de diferents àmbits. La propera Junta de Govern Local serà el 13 de juliol. A partir d’aquesta data, la Junta es celebrarà els dilluns, en lloc dels dimecres com fins ara.

Relació d’acords aprovats avui:

1- El Govern aprova la pròrroga extraordinària del contracte del servei d’instal·lació, manteniment, desmuntatge i emmagatzematge de l’abalisament de les platges de Sitges.

2- El Govern aprova la pròrroga de la pòlissa d’assegurances de responsabilitat civil patrimonial.

3- El Govern aprova la renovació del conveni de col·laboració entre el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Sitges per a la seva adhesió a la Xarxa de Radiocomunicacions i Emergències de Seguretat de Catalunya (Rescat).

4- El Govern aprova la concessió d’una subvenció a l’Associació Cultural Ateneu de Sitges pel foment de la cultura popular per a l’any 2020.

5- El Govern aprova la convocatòria d'oferta pública de diverses places municipals.

6- El Govern aprova una subvenció per a l’any 2020 a través de la signatura d’un conveni a l’entitat Foment de Sitges per a l’organització de la 62ª edició del Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona – Sitges i de la 59ª edició de la Festa de la Verema.

7- El Govern aprova desestimar la llicència de legalització d’augment de volums d’un habitatge unifamiliar.