Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’esmena de l’acord d’aprovació de l’ajut social a persones perceptores de PNC de Jubilació o pensió mínima igual o inferior a l’IRSC per a l’any 2020

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada telemàticament aquest dilluns, ha aprovat l’esmena de l’acord d’aprovació de l’ajut a persones perceptores de PNC (pensió no contributiva) de Jubilació o pensió mínima igual o inferior a l’indicador de renda de suficiència de Catalunya (IRSC) per a l’any 2020.

La JGL va aprovar el 16 de novembre l’ajut de 850 € per persona. Després d’avaluar totes les sol·licituds s’ha atorgat ajudes per valor de 38.250 €. Posteriorment s’ha constatat una errada en la transcripció anonimitzada de tres persones que tenien l’ajut denegat. L’esmena no comporta cap canvi en les operacions comptables, ni en el pressupost destinat a aquesta  partida.

 

Relació d’acords aprovats 

  • Aprovació de l’esmena de l’errada material de l’acord d’aprovació de l’ajut a persones perceptores de PNC de Jubilació o pensió mínima igual o inferior a l’IRSC per a l’any 2020.