Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat avui el projecte de reparcel·lació d’un sector del nucli de Les Botigues de Sitges, conegut com a Dotacions Vallbona, i el projecte d’urbanització amb l’objectiu de reordenar uns terrenys privats d’acord amb el Pla de Millora Urbana, que preveu la instal·lació d’una zona d’equipaments privats i públics i d’una zona verda.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada telemàticament aquest dilluns, ha aprovat en l’àmbit d’urbanisme dos projectes importants a un sector del nucli de Les Botigues de Sitges, conegut com a Dotacions Vallbona. D’una banda, s’ha donat llum verda al projecte reparcel·lació del Sector Pla de Millora Urbana 15 Dotacions Vallbona, que permetrà reordenar uns terrenys privats d’acord amb aquest pla. En aquesta mateixa sessió la JGL ha aprovat projecte d’urbanització de l’àmbit del Pla de Millora Urbana PMU 15 Dotacions Vallbona, que preveu la instal·lació d’una zona d’equipaments  privats i públics i d’una zona verda i els seus vials.  

La JGL també ha aprovat una llicència d’obra major corresponent a la construcció d’un habitatge unifamiliar en testera al carrer de la Casa Pletada. També en la mateixa sessió de la JGL ha estat aprovada la llicència d’obra major per construir un edifici plurifamiliar entre mitgeres al carrer Alta del Vinyet i carrer Pere Pruna.

 

 

Relació d’acords aprovats

 

  • Aprovació del projecte de reparcel·lació voluntària del Sector Pla de Millora urbana 15 dotacions Vallbona.
  • Aprovació del projecte d’urbanització de l’àmbit del Pla de Millora Urbana PMU 15 Dotacions Vallbona.
  • Aprovació de l’esborrany de l’acta de la sessió ordinària d’18 de gener de 2021.
  • Aprovació de la llicència d’obra major corresponent a la construcció d’un habitatge unifamiliar en testera al carrer de la Casa Pletada.
  • Aprovació de la llicència d’obra major corresponent a la construcció d’un edifici plurifamiliar entre mitgeres al carrer Alta del Vinyet i carrer Pere Pruna.