Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’aprovació del Pla de Contractació per a l’exercici de l’any 2021. També ha donat llum verda a la justificació de la subvenció de suport educatiu per a l’Escola Agnès de Sitges any 2020 i també a la justificació de la subvenció per concessió directa a l’Associació Cultural Ateneu Popular de Sitges pel foment de la cultural popular per a l’any 2020.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada telemàticament aquest dilluns, ha aprovat el Pla de Contractació per a l’exercici de l'any 2021. També en l’àmbit educatiu, la JGL ha aprovat la justificació de la subvenció de suport educatiu per a l’Escola Agnès de Sitges any 2020. Aprovació de la bonificació de la quota del servei educatiu i servei de menjador a les Llars d’infants Municipals de dos infants per al curs 2020-2021.   

La JGL ha donat també llum verda també a l’aprovació de la justificació de la subvenció per concessió directa a l’Associació Cultural Ateneu Popular de Sitges pel foment de la cultural popular per a l’any 2020. 

 

Relació d’acords aprovats

  • Aprovació de l’esborrany de l’acta de la sessió ordinària de data 1 de febrer de 2021.
  • Aprovació del Pla de Contractació per a l’exercici de l’any 2021.
  • Aprovació de la justificació de la subvenció per concessió directa a l’Associació Cultural Ateneu Popular de Sitges pel foment de la cultural popular per a l’any 2020.
  • Aprovació de de la justificació de la subvenció de suport educatiu per a l’Escola Agnès de Sitges any 2020.
  • Aprovació de la bonificació de la quota del servei educatiu i servei de menjador a les Llars d’infants Municipals de dos infants per al curs 2020-2021.
  • Aprovació d’una llicència d’obra major corresponent a la construcció d’habitatge unifamiliar amb piscina situat al carrer Molí.
  • Aprovació d’una llicència d’obra major al carrer Madriguera.