Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dilluns telemàticament l’autorització, disposició i reconeixement de l’obligació relativa a les assignacions dels grups polítics municipals 2021. També ha aprovat les justificacions de la subvenció dels suports educatius per a l’Escola Agnès de Sitges i per a l’Escola Esteve Barrachina.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada telemàticament aquest dilluns, ha aprovat l’autorització, disposició i reconeixement de l’obligació relativa a les assignacions dels grups polítics municipals per al 2021.

La JGL també ha aprovat les justificacions de la subvenció dels suports educatius per a l’Escola Agnès de Sitges i per a l’Escola Esteve Barrachina. En la mateixa sessió la JGL també ha donat llum verda a la justificació de la subvenció per concessió directa a l’Associació Internacional de productors independents de la Mediterrània (APIMED) destinada a finançar la 21a Edició del Mercat de Documentals Euro-mediterranis i Pitching Forum.

Alhora, la JGL ha aprovat la justificació de la subvenció per concessió directa al Grup d’Estudis Sitgetans per a la difusió de l’art, el folklore i la cultura sitgetana per a l’any 2020.

 

Relació d’acords aprovats

 • Aprovació de l’esborrany de l’acta de la sessió ordinària de data 8 de febrer.
 • Aprovació de la justificació de la subvenció per concessió directa a l’Associació Internacional de productors independents de la Mediterrània (APIMED) destinada a finançar la 21a Edició del Mercat de Documentals Euro-mediterranis i Pitching Forum.
 • Aprovació de l’autorització, disposició i reconeixement de l’obligació relativa a les assignacions dels grups polítics municipals 2021.
 • Aprovació de l’adhesió a la pròrroga excepcional del contracte derivat 2015 de l’acord marc de subministrament d’energia elèctrica amb destinació a les entitats locals de Catalunya adjudicat pel Consorci Català per al Desenvolupament Local a l’empresa Endesa Energia, SAU.
 • Aprovació de la justificació de la subvenció per concessió directa al Grup d’Estudis Sitgetans per a la difusió de l’art, el folklore i la cultura sitgetana per a l’any 2020.
 • Aprovació de la justificació de la subvenció de suport educatiu per a l’Escola Agnès de Sitges any 2019.
 • Aprovació de la justificació de la subvenció de suport educatiu del 2019 per a l’Escola Esteve Barrachina.
 • Aprovació del compte justificatiu de la minuta del conveni d’atorgament d’una subvenció nominativa al Consell Esportiu del Garraf per al foment i la promoció de l’esport escolar a l’any 2020.
 • Aprovació del compte justificatiu de la subvenció atorgada pel conveni amb el Club E.V.A. (Escola de Vela Adaptada) pel foment de l’esport adaptat –any 2020.
 • Aprovació de la llicència d’enderroc de construcció auxiliar en la finca situada al carrer Garraf.
 • Aprovació de la llicència d’obra major corresponent a la construcció d’habitatge unifamiliar aïllat amb piscina, situat al carrer Garrofer, situat al sector Quint Mar.