Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat, entre altres acords, l’expedient per a la contractació del servei de neteja d’aigua de mar i la contractació del servei de manteniment de dutxes i rentapeus de les platges de Sitges.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada telemàticament aquest dilluns, ha aprovat el servei de manteniment de dutxes i rentapeus de les platges de Sitges. L’aprovació permet iniciar la instal·lació de cara a la temporada d’estiu. També en matèria de platges, la JGL ha aprovat l’expedient per a la contractació del servei de neteja d’aigua de mar. Es tracta de l’embarcació de recollida de plàstics al litoral sitgetà, que després dels bons resultats obtinguts la temporada anterior, torna aquest estiu amb una ampliació de la periodicitat i la freqüència.

En la sessió s’ha aprovat l’atorgament d’una subvenció al Club E.V.A. (Escola de Vela Adaptada) per al foment d’aquesta pràctica esportiva el 2021, i ha prosperat també la convocatòria de l’ajut econòmic extraordinari per fomentar l’associacionisme empresarial local. Es preveu una partida de 15.000 euros i hi poden optar les persones titulars d’empreses o establiments que hagin sol·licitat ser membres d’una entitat privada sense afany de lucre en el sector de l’associacionisme empresarial local de Sitges, entre l’1 de setembre de 2020 i el 30 de setembre de 2021.

 

Relació d’acords aprovats

 • Aprovació de l’expedient de contractació pel subministrament d’un cinemòmetre làser de control de velocitat mitjançant rènting.
 • Actualització del conveni d'adhesió al sistema central d'adquisicions subscrit entre la Comissió Central de Subministrament (CCS) i l’Ajuntament de Sitges.
 • Liquidació definitiva de la indemnització per la suspensió del contracte amb Educare del servei de gestió de la llar d'infants El Cercolet del 21 de juny al 31 d’agost de 2020.
 • Liquidació definitiva de la indemnització per la suspensió del contracte amb Educare del servei de gestió de la llar d'infants El Cercolet per l'estat d'alarma.
 • Liquidació definitiva de la indemnització per la suspensió del contracte amb Educare del servei de gestió de la llar d'infants la Moixiganga del 21 de juny al 31 d’agost de 2020.
 • Liquidació definitiva de la indemnització per la suspensió del contracte amb Educare del servei de gestió de la llar d'infants la Moixiganga durant l'estat d'alarma.
 • Aprovació de l’expedient per la contractació del servei de manteniment de dutxes i rentapeus de les platges de Sitges.
 • Aprovació de l’expedient per la contractació del servei de neteja de l’aigua de mar.
 • Aprovació de la minuta del conveni d’atorgament d’una subvenció nominativa al club E.V.A (Escola de Vela Adaptada) pel foment de l’esport adaptat any 2021.
 • Aprovació de la justificació de la subvenció de suport educatiu per a l’escola Miquel Utrillo any 2020.
 • Aprovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sitges i l’organisme autònom Institut Municipal d'Educació i Treball de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per la participació de les accions formatives en el marc del Programa de Treball i Formació-Dona convocatòria 2020.
 • Aprovació de la justificació de l’ajut econòmic extraordinari de concurrència competitiva destinat a pal·liar els efectes provocats per la COVID-19 a la contractació laboral de persones i per a la millora de l’ocupació per a l’any 2020 (línia 1a) a l’empresa Rardo Arquitectura, SL.
 • Aprovació de la convocatòria per a l’any 2021 de l’ajut econòmic extraordinari per fomentar l’associacionisme empresarial local.
 • Aprovació del desistiment de la llicència d’obra major sol·licitat per a reforma i ampliació d’habitatge situat al passeig del Mar, 2.