Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat, entre altres acords, la convocatòria per a la concessió de subvencions per a la realització d’activitats en el lleure educatiu i esportives d’estiu, així com la prestació del servei de menjador social per a persones i famílies en situació de vulnerabilitat o amb necessitats socials.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada telemàticament aquest dilluns, ha aprovat la convocatòria per a la concessió de subvencions mitjançant ajuts individuals per a la realització d’activitats en el lleure educatiu i esportives d’estiu per a l’any 2021. L’Ajuntament destina 30.000 a aquest ajut per a persones amb recursos insuficients, amb la finalitat de facilitar l’accés a la realització d’activitats en horari o període no lectiu perquè ningú quedi exclòs per motius econòmics o de caire social. L’import màxim d’ajut per família és de 700 euros.

La JGL ha aprovat també la prestació del servei de menjador social a persones i famílies en situació de vulnerabilitat o amb necessitats socials, proporcionant un àpat diari que es podrà prendre o recollir en el mateix menjador, o es repartirà a domicili.

En la sessió ha prosperat també la subvenció anual a la Societat Recreativa El Retiro de Sitges per a la promoció d’actes culturals, artístics i lúdics, aquest 2021. La partida de 80.000 euros es destina a finançar les despeses d’activitats com el Carnaval, la programació teatral i musical, festivals que tenen lloc a l’entitat, presentacions literàries, conferències i exposicions, entre altres. També s’ha donat llum verda a una subvenció extraordinària de 10.000 € a la Societat Recreativa El Retiro per a la commemoració del 150è aniversari.

També s’ha aprovat a la JGL el conveni amb Lafarge per la utilització de l’anomenat ‘El Terreno’ com a aparcament de zona blava. L’objectiu és afavorir la mobilitat dels usuaris de les platges de Garraf durant l’estiu, i regular l’aparcament per contribuir a minimitzar els problemes ocasionats per a l’aparcament lliure.

 

Relació d’acords aprovats

 • Aprovació de l’expedient per a la contractació del servei de Menjador Social de l’Ajuntament de Sitges.
 • Segona i última prorroga del contracte de servei de les llars d’infants municipals El Cercolet” (lot 1) i La Moixiganga (lot 2).
 • Aprovació de la concessió directa d’una subvenció extraordinària a la Societat Recreativa El Retiro per a la commemoració del 150è aniversari durant el 2021.
 • Aprovació de la subvenció per concessió directa a la Societat Recreativa El Retiro de Sitges per a la promoció d’actes culturals, artístics i lúdics relacionats amb la cultura sitgetana per l’exercici 2021.
 • Aprovació de la convocatòria per a la concessió de subvencions mitjançant ajuts individuals per a la realització d’activitats en el lleure educatiu i esportives d'estiu per l’any 2021.
 • Aprovació de la concessió de la llicència per a enderroc d’edifici entre mitgeres situat al carrer Espalter.
 • Aprovació de la concessió de la llicència d'obra major per a construcció d’edifici entre mitgeres amb 1 local i 3 habitatges situat al carrer Espalter.
 • Aprovació de la concessió de la llicència d'obra major per a construcció d’un habitatge unifamiliar amb piscina, al carrer Prior Joan, Rat Penat i l’aprovació del projecte executiu sol·licitat.
 • Aprovació del conveni Lafarge ‘El Terreno’ per a aparcament de zona blava al Poble de Garraf.
 • Aprovació del nomenament del director i del coordinador de seguretat i salut del projecte de construcció de pantalles acústiques a la urbanització Quintmar.
 • Justificació del conveni dels pisos d’emergències (any 2020).
 • Aprovació del compte justificatiu del conveni nominatiu entre la Taula del Tercer Sector d’Acció Social de Sitges-Garraf i l’Ajuntament de Sitges any 2020.