Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat, entre altres acords, l’aprovació de la subvenció de l’adjudicació del contracte basat pel subministrament de quatre vehicles en modalitat d’arrendament, així com també, la concessió d’una subvenció a la Fundació Camboya Sonríe per dur a terme el projecte ‘Formació en confecció per a dones en situació de vulnerabilitat a Cambodja i la subvenció a l’Escola de Grallers de Sitges per a la difusió de la gralla i el seu 50è aniversari per a l’any 2021.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada telemàticament aquest dilluns, ha aprovat la subvenció de l’adjudicació del contracte basat en el subministrament de quatre vehicles en modalitat d’arrendament. D’aquesta manera, l’Ajuntament ampliarà la flota de cotxes de l’Ajuntament amb 4 vehicles nous (turismes híbrids urbans) en forma de rènting que es destinaran al personal de la regidories de  Territori, Sostenibilitat i Habitatge; Serveis Urbans; Salut Pública; i Alcaldia i comunicació. 

En la sessió ha prosperat també la subvenció anual a l’Escola de Grallers de Sitges per a la difusió de la Gralla i la commemoració del 50è aniversari de l’entitat per un import de 15.000 €.  L’Escola de Grallers de Sitges és una entitat sense ànim de lucre que contribueix a la formació de nous grallers, i també a la recerca, conservació i difusió de la música per a gralla i tabal, instruments tradicionals característics de la vila i la comarca del Garraf  mitjançant concerts i sortides a tot el territori.

També s’ha aprovat a la JGL el conveni amb la a Fundació Camboya Sonríe per dur a terme el projecte ‘Formació en confecció per a dones en situació de vulnerabilitat, que desenvolupa a la zona rural de Siem Reap (Cambodja). L’Ajuntament de Sitges ha concedit la subvenció de 14.500€ per contribuir amb el finançament d’aquesta iniciativa que és considerada d’utilitat públic i en la línia marcada pels objectius en l’àmbit de la cooperació establerts en el Pla d’Actuació Municipal (PAM) ja que es formarà 10 dones en situació de vulnerabilitat durant 11 mesos perquè tinguin un futur amb més possibilitats al mercat laboral i  millorin les seves condicions de vida.    

 

Relació d’acords aprovats

  • Aprovació de la concessió d’una subvenció per concessió directa a l’Escola de Grallers de Sitges per la difusió de la gralla i el seu 50è aniversari per a l’any 2021.
  • Aprovació de la concessió de la llicència d’obra major sol·licitada per a construcció d’habitatge unifamiliar aïllat amb piscina situat a l’avinguda Navarra.
  • Aprovació de l’ampliació del termini d’inscripció al concurs Platós al carrer.
  • Aprovació de la subvenció de l’adjudicació del contracte basat pel subministrament de quatre vehicles en modalitat d’arrendament sense compra de l’acord marc de mobilitat sostenible amb destinació a les entitats locals de Catalunya.
  • Aprovació de l’acceptació del reintegrament de la subvenció i de l’extinció del conveni d’atorgament de subvenció nominativa a l’associació Biodiversitat Sitges.
  • Aprovació del conveni de subvenció nominativa a la Fundació Camboya Sonríe per dur a terme el projecte ‘Formació en confecció per a dones en situació de vulnerabilitat a Cambodja.