Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat, entre altres acords, l’adjudicació del contracte d’execució d’obres corresponents al projecte executiu refós del soterrament de les línies elèctriques de baixa tensió, enllumenat públic, telefònica i pavimentació a Garraf II. En la mateixa sessió, la JGL també ha donat llum verda a la convocatòria dels ajuts econòmics extraordinaris destinats a fomentar la consolidació d’empreses de persones donades d’alta al règim especial de treballadors autònoms (RETA).

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada telemàticament aquest dilluns, ha aprovat l’execució de l’obra corresponent al Projecte executiu refós de soterrament de les línies elèctriques de baixa tensió, enllumenat públic, telefònica i pavimentació a Garraf II, Sitges. Aquesta actuació durarà 8 mesos i té un cost total de de 1.352.407,28€. Amb aquesta obra l’Ajuntament de Sitges dóna resposta a una reivindicació veïnal llargament esperada.

La JGL ha aprovat també la prestació la convocatòria dels ajuts econòmics extraordinaris destinats a fomentar la consolidació d’empreses de persones donades d’alta al règim especial de treballadors autònoms (RETA). L’Ajuntament de Sitges torna a destinar una partida pressupostària per combatre els efectes de la Covid-19 amb una dotació de 200.000€ destinada a activitats econòmiques declarades com a no essencials. La convocatòria s’obrirà properament.

En la sessió ha prosperat també el conveni de col·laboració entre els Ajuntaments de Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova i la Geltrú, el Consell Comarcal del Garraf i els sindicats Comissions Obreres del Baix Llobregat- Alt Penedès-Anoia-Garraf i la Unió General de Treballadors de l’Anoia, l’Alt Penedès i el Garraf pel desenvolupament del Servei d’Assessorament laboral. Aquest acord té per objectiu  oferir un servei d’assessorament laboral, per part dels sindicats, adreçat a les persones més vulnerables, encara que no estiguin afiliades, així com també, assessorament fent tràmits amb l’administració com la renda mínima de ciutadania, beques menjador o inscripció al SOC) i la realització de xerrades i/o consultes col·lectives en diferents àmbits per explicar aspectes relacionats amb l’àmbit laboral.

 

Relació d’acords aprovats

 • Aprovació de la convocatòria dels ajuts econòmics extraordinaris destinats a fomentar la consolidació d’empreses de persones donades d’alta al règim especial de treballadors autònoms (RETA).
 • Aprovació del conveni de col·laboració entre els Ajuntaments de Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova i la Geltrú, el Consell Comarcal del Garraf i els sindicats Comissions Obreres del Baix Llobregat- Alt Penedès-Anoia-Garraf i la Unió General de Treballadors de l’Anoia, l’Alt Penedès i el Garraf pel desenvolupament del Servei d’Assessorament laboral.
 • Aprovació de la incoació d’un expedient de subministrament de materials de ferreteria.
 • Aprovació de la modificació del contracte del servei de manteniment dels aparell d’elevació dels edificis municipals i de la via pública.
 • Aprovació de l’adjudicació del contracte d’execució d’obres corresponents al projecte executiu refós del soterrament de les línies elèctriques de baixa tensió, enllumenat públic, telefònica i pavimentació a Garraf II.
 • Primera i última pròrroga del contracte de subministrament de cabines sanitàries (wc) per a les platges de Sitges.
 • Aprovació del compte justificatiu de la subvenció atorgada al Club Bàsquet Sitges per a projectes i activitats esportives 2020.  
 • Aprovació del compte justificatiu de la subvenció atorgada al Moto Club Sitges per a projectes i activitats esportives 2020.
 • Aprovació del compte justificatiu de la subvenció atorgada al Club Esportiu Sitgetà de Basquetbol per a projectes i activitats esportives 2020.
 • Aprovació del compte justificatiu de la subvenció atorgada al Rugby Club Sitges per a projectes i activitats esportives 2020 per a l’organització d’esdeveniments esportius.
 • Aprovació del compte justificatiu de la subvenció atorgada al Rugby Club Sitges per a projectes i activitats esportives 2020 pel foment de l’esport escolar i federat.
 • Aprovació del compte justificatiu de la subvenció atorgada al Club Nàutic Garraf per a projectes i activitats esportives 2020.
 • Aprovació del compte justificatiu de la subvenció atorgada al Club Patí Subur Sitges per a projectes i activitats esportives 2020 pel foment de l’esport escolar i federat.
 • Aprovació del compte justificatiu de la subvenció atorgada al Club Patí Subur Sitges per a projectes i activitats esportives 2020 per l’organització d’esdeveniments esportius.
 • Aprovació de la concessió d’una subvenció per concessió directa a l’Associació Cultural Ateneu Popular de Sitges per a la difusió pel Foment de la cultura popular durant l’any 2021.
 • Aprovació de la concessió de la llicència d’obra major sol·licitada per a construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat amb piscina al carrer Pepe d’en Garraf del Pla Parcial La Plana-Santa Bàrbara-Vallpineda PPU1 i l’aprovació del projecte executiu.
 • Aprovació del projecte executiu de l’obra major corresponent a la construcció d’habitatge unifamiliar aïllat amb piscina situat al carrer Josep Mª Massip Izabal.
 • Aprovació del projecte executiu i la modificació de llicència d’obra major per edificació auxiliar corresponent a la construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat i piscina al carrer Jacint Picas i Cardó.
 • Aprovació de la concessió de la llicència de parcel·lació (agregació de tres parcel·les en una) i la llicència d’obra major per a la construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat amb piscina situat al carrer Alcalde Güell.
 • Aprovació de la concessió de la llicència d’obra major per a construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat amb piscina situat al carrer Mossèn Norbert Font i Sagué del Pla Parcial La Plana-Santa Bàrbara-Vallpineda PPU1 i aprovació del projecte executiu.
 • Aprovació de la concessió de la llicència d’obra major per a construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat amb piscina situat al carrer Margarita Xirgú del Pla Parcial La Plana-Santa Bàrbara-Vallpineda PPU1 i aprovació del projecte executiu.