Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat, entre altres acords, la primera pròrroga del contracte de serveis professionals de suport al programa de la Regidoria de Turisme, Sitges Convention Bureau.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada telemàticament aquest dilluns, ha aprovat la primera pròrroga del contracte de serveis professionals de suport al Sitges Convention Bureu (Sitges CB), per un import de 40.300 €. El programa de la Regidoria de Turisme relacionat amb el turisme de negocis, té com a principal objectiu la promoció de la vila com a destinació per a la celebració de congressos, convencions, viatges d’incentiu i presentacions d’empresa per a la captació de negocis i dinamització del sector turístic.

A la JGL ha prosperat, a més, l’aprovació de l’aportació anual al Consorci del Patrimoni de Sitges per import de 230.000 €, i la concessió d’una subvenció a Cineclub Sitges per a la difusió i foment de la cultura cinematogràfica.

 

Relació d’acords aprovats

  • Primera pròrroga del contracte de serveis professionals de suport al Sitges Convention Bureau, programa de la Regidoria de Turisme de Sitges.
  • Aprovació de l’aportació anual al Consorci del Patrimoni de Sitges per import de 230.000 € per l’any 2021.
  • Aprovació de la concessió d’una subvenció per concessió directa a Associació Cineclub Sitges per a la difusió foment de la cultura cinematogràfica durant l’any 2021.
  • Aprovació de la justificació de l’ajut econòmic extraordinari de concurrència competitiva destinat a pal·liar els efectes provocats per la Covid-19 a la contractació laboral de persones i per a la millora de l’ocupació per a l’any 2020 (línia 1b) a una de les empreses sol·licitants.