Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat, entre altres acords, l’inici de l’expedient per a la contractació per al manteniment dels parcs infantils municipals.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada telemàticament aquest dilluns, ha aprovat l’inici de l’expedient del servei de manteniment dels parcs infantils municipals. L’acord representa un primer pas per a la contractació d’una empresa que doni cobertura a aquesta necessitat.

A la JGL ha prosperat, a més, l’aprovació d’una subvenció a Ocularis Associació, per un import de 5.500 euros, destinada a donar suport al projecte de Cooperació al Desenvolupament que l’organització realitza per millorar la salut ocular infantil i reduir la ceguesa preventiva o curable a Moçambic. El projecte incideix especialment en la infància.

Relació d’acords aprovats

  • Aprovació de la incoació de l’expedient de servei de manteniment de parcs infantils municipals.
  • Aprovació de la justificació de l’ajut econòmic extraordinari de concurrència competitiva destinat a pal·liar els efectes provocats per la Covid-19 a la contractació laboral de persones i per a la millora de l’ocupació per a l’any 2020 (línia 1b) d’una empresa local.
  • Aprovació conveni de subvenció nominativa a Ocularis Associació per dur a terme el projecte ‘Millora de la salut ocular i reducció de la ceguesa prevenible i / o curable de la població de Moçambic, especialment la de la infància, mitjançant el reforç de la capacitació de formadores i formadors’, per l’any 2021.