Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat, entre altres acords, el llistat provisional de sol·licituds admeses i excloses de l’ajut per a la consolidació d’empreses per part d'autònoms, i una sèrie de subvencions destinades a la promoció i el foment de l’esport inclusiu i de l’esport femení.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada aquest dilluns, ha aprovat el llistat provisional d’admesos i exclosos de l’ajut econòmic extraordinari destinat a fomentar la consolidació d’empreses de persones donades d’alta al règim especial de treballadors autònoms (RETA). 

Aprovades també en la sessió un seguit de subvencions per a la promoció de la pràctica esportiva inclusiva i femenina. Amb les aprovacions acordades, la Fundació Privada La Granja rebrà una aportació de 1.000 euros per al foment de l’esport inclusiu, i es destinen també per a l’esport femení 5.000 euros al Rugbi Club Sitges, 2.000 euros al Club Esportiu Garraf i el Club Rítmica.

En la sessió de la JGL s’ha aprovat també la subvenció a Creu Roja Sitges, destinada a l’activitat del Centre de Distribució d’Aliments el 2020.

A la JGL ha prosperat, també, l’atorgament de les parades que composaran la Fira-mercat d’artesania i regals, ubicada al passeig Marítim, per a la temporada tardor-hivern.  

 

Relació d’acords aprovats

 • Aprovació de l’expedient del contracte de serveis del manteniment de portes automàtiques i enrotllables automàtiques i manuals de l’Ajuntament de Sitges.

 

 • Aprovació de la modificació no substancial de llicència de divisió horitzontal d’edifici entre mitgeres situat al carrer Sant Francesc.

 

 • Aprovació de la concessió de la llicència per divisió horitzontal d’edifici plurifamiliar entre mitgeres situat al carrer Antoni Gaudí.

 

 • Autorització compatibilitat d’un treballador municipal.

 

 • Aprovació de la justificació de l’ajut econòmic extraordinari de concurrència competitiva destinat a pal·liar els efectes provocats per la Covid-19 a la contractació laboral de persones i per a la millora de l’ocupació per a l’any 2020 (línia 1b) a una de les empreses sol·licitants.

 

 • Aprovació de la justificació de l’ajut econòmic extraordinari de concurrència competitiva destinat a pal·liar els efectes provocats per la Covid-19 a la contractació laboral de persones i per a la millora de l’ocupació per a l’any 2020 (línia 1b) a una de les empreses sol·licitants.

 

 • Atorgament de parades de la Fira de tardor-hivern 2021 d'artesania i regals.

 

 • Subvenció Fundació Privada La Granja - foment esport inclusiu_2021.

 

 • Subvenció Rugby Club Sitges - foment esport femení_2021.

 

 • Subvenció Club Esportiu Garraf - foment esport femení_2021.

 

 • Subvenció Club Rítmica Sitges-Garraf - foment esport inclusiu_2021.

 

 • Resolució del procediment de reintegrament de determinats beneficiaris de la convocatòria d’atorgament d’ajuts municipals al lloguer 2020-2021 i especials circumstàncies motivades per la Covid-19.

 

 • Aprovació de la subvenció nominativa i de la seva addenda atorgada a Creu Roja Sitges en relació al conveni subscrit amb l’Ajuntament per al Centre de Distribució d’Aliments del 2020.

 

 • Primera pròrroga del contracte dels serveis de vigilància i de seguretat privada a la prevenció de l’ocupació de la via pública no autoritzada i control d’accessos i seguretat en edificis i equipaments municipals de Sitges. Lot 2. Actes públics i esdeveniments del municipi.

 

 • Aprovació, del llistat provisional d’admesos i exclosos de l’ajut econòmic extraordinari, destinat a fomentar la consolidació d’empreses de persones donades d’alta al règim especial de treballadors autònoms (RETA) i aprovació del pagament avançat de l’ajut.