Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat, entre altres acords, l’adhesió a les bases del Servei Local de Teleassistència 2021 – 2024.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada aquest dilluns, ha aprovat l’adhesió a les bases del Servei Local de Teleassistència 2021 – 2024. L’Ajuntament de Sitges destina una partida de 165.000 a aquest servei social d’atenció domiciliària que permet detectar situacions d’emergència, oferir una resposta ràpida i garantir la comunicació permanent de la persona usuària amb l’exterior. El servei dóna suport les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any i, a més, serveis, programes d’atenció integral i tecnologia complementària a aquelles persones que poden necessitar suport per trobar-se en una situació de risc per raons d’edat, vulnerabilitat social, soledat, aïllament, manca d’autonomia, de discapacitat o de dependència, entre altres.

També s’ha aprovat a la JGL una subvenció de 4.919 euros a l’Escola Esteve Barrachina per adquirir 12 chromebooks i 9 tauletes per a la seva adaptació a la Xarxa Escola Nova 21.

A la JGL ha prosperat l’aprovació de l’expedient per a la contractació de l’execució de l’obra de conservació i manteniment de la nau municipal ubicada a la carretera de les Costes, 35, de la qual en fa ús la brigada municipal.

 

Relació d’acords aprovats

  • Aprovació de l’expedient per a la contractació de l’execució de l’obra de conservació i manteniment de la nau de la carretera de les Costes, 35 (brigada municipal).
  • Acordar la decisió de no adjudicar el contracte corresponent a la licitació del servei i subministrament de material i serveis pirotècnics per les festes i tradicions de Sitges. Assistències tècniques en el subministrament i la logística del material pirotècnic dels actes de foc de la Festa Major de Sant Bartomeu i de Santa Tecla.
  • Aprovació de la incoació de l’expedient de subministrament d’una màquina retro carregadora per a la brigada municipal.
  • Segona pròrroga del contracte de serveis de prevenció de riscos aliè, tant en l’especialitat tècnica com de vigilància de la salut per a l’Ajuntament de Sitges (lot 1: prevenció tècnica i lot 2: a) vigilància de la salut i b) reconeixements mèdics).
  • Subvenció de suport educatiu Escola Esteve Barrachina 2021
  • Aprovació del canvi de tipologia de la parada núm. 5 del Mercat Municipal.
  • Aprovació de la justificació de l’ajut econòmic extraordinari de concurrència competitiva, destinat a pal·liar els efectes provocats per a la Covid-19 a la contractació laboral de persones i per a la millora de l’ocupació per a l’any 2020 a una empresa local.
  • Aprovació de la justificació de l’ajut econòmic extraordinari de concurrència competitiva, destinat a pal·liar els efectes provocats per a la Covid-19 a la contractació laboral de persones i per a la millora de l’ocupació per a l’any 2020, a una empresa local.
  • Aprovació de l’adhesió a les bases del Servei Local de Teleassistència 2021-2024.