Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat, entre altres acords, les bonificacions de les quotes d’estada i menjador per a les llars d’infants el curs 2021-2022.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada aquest dilluns, ha acordat la tercera aprovació de les bonificacions de les quotes d’estada i menjador a les llars d’infants per al curs 2021-2022. En aquest cas, s’han atorgat a sis famílies.

A la JGL ha prosperat també l’aprovació de les respectives subvencions de 5.000 euros a Càritas, per al manteniment i l’adquisició de productes per al Centre de Distribució d’Aliments, i a l’associació Més que surf per al foment de l’esport inclusiu.

 

Relació d’acords aprovats

  • Tercera aprovació bonificacions quotes estada i menjador llars d'infants curs 2021-2022.
  • Addenda al conveni d’atorgament nominatiu d’una subvenció a Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat per al manteniment i compra d’aliments pel Centre de Distribució d’Aliments 2021.
  • Aprovació de la justificació de l’ajut econòmic extraordinari de concurrència competitiva destinat a pal·liar els efectes provocats per la Covid-19 a la contractació laboral de persones i per a la millora de l’ocupació per a l’any 2020 a quatre empreses locals.
  • Aprovació de l’atorgament de l’ajut econòmic extraordinari per fomentar l’associacionisme empresarial local a sis sol·licitants.
  • Subvenció associació Més que surf - Foment esport inclusiu.
  • Aprovació del desistiment de la llicència d’obra major per a construcció d’habitatge unifamiliar aïllat amb piscina situat al carrer Lola Anglada.
  • Aprovació del desistiment de la llicència d’obra major per a construcció d’habitatge unifamiliar aïllat amb piscina situat al carrer Lola Anglada, del Pla Parcial la Plana-Santa Bàrbara-Vallpineda PPU1.