Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat l’atorgament de la XLIX Ploma d’Or i la Distinció Especial. Els noms de les persones reconegudes es donarà a conèixer en el marc de la Nit de Premis Sitges, el pròxim 26 de novembre.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada aquest dilluns, ha aprovat l’atorgament de les dues màximes distincions atorgades per l’Ajuntament de Sitges: La XLIX Ploma d’Or i la Distinció Especial. Els noms de les persones que rebran el reconeixement es farà públic en el marc de la Nit de Premis Sitges, el 26 de novembre, a El Retiro.

A la JGL ha prosperat també l’aprovació del llistat de persones admeses i excloses en l’ajut destinat a reforçar les activitats econòmiques amb suspensió o limitació d’obertura al públic i per finançar les despeses derivades del pagament del lloguer o l’hipoteca.

Aprovat també el conveni de col·laboració entre la Fundació Johan Cruyff i l’Ajuntament de Sitges. L’acord permet instal·lar a Sitges un Cruyff Court (camp de futbol), a la pista poliesportiva ubicada al Parc de Can Robert. L’objectiu de la nova instal·lació és fomentar el benestar físic i mental del col·lectiu jove mitjançant l’oferta d’activitats de lleure, exercici físic i esportiva.

 

Relació d’acords aprovats

  • Aprovació de l’expedient de contracte mixt de subministrament d’una màquina retro carregadora i serveis de manteniment i formació.
  • Aprovació de la continuació a la segona fase de l’expedient de contractació per a la concessió de serveis de la gestió i l’explotació dels bars-cafeteries ubicats a les instal·lacions esportives municipals de titularitat de l’Ajuntament de Sitges, dividit en dos lots.
  • Aprovació de la segona pròrroga de la llicència per l'Escola Nàutica a la platja d'Aiguadolç per a l'any 2022.
  • Aprovació del compte justificatiu de la subvenció de projectes i activitats esportives en concurrència competitiva per a l'any 2020 Foment Esport Escolar i Federat Club Futbol Sala.
  • Revocació total de l’ajut econòmic extraordinari per finançar les despeses de lloguer o hipoteca, subministraments i altres serveis de les empreses o establiments comercials afectats per les mesures adoptades per la situació de crisis provocada per a la Covid-19 a una empresa local.
  • Incoació del procediment de reintegrament parcial de l’ajut econòmic extraordinari de concurrència competitiva destinat a pal·liar els efectes provocats per la Covid-19 a la contractació laboral de persones i per a la millora de l’ocupació per a l’any 2020 (línia 1b) a una empresa local.
  • Aprovació, admesos i exclosos de la línia a) de l’ajut econòmic extraordinari, destinat a reforçar les activitats econòmiques amb suspensió o limitació d’obertura al públic i per finançar les despeses de lloguer o hipoteca per empreses i/o establiments comercials i aprovació del pagament únic de l’ajut.
  • Aprovació de la concessió de la llicència d’obra major sol·licitada per a construcció d’habitatge unifamiliar aïllat amb piscina situat al carrer Margarida Xirgu.

 

  • Aprovació de l’atorgament de la XLIX Ploma d'Or i l'atorgament de la distinció especial en la seva XXIV edició.

 

  • Aprovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sitges i Cruyff Court Sitges – Parc de Can Robert.