Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat  les consideracions municipals sobre l’acord de la Comissió de Territori en relació a l’avanç del Pla Director Urbanístic de revisió dels sòls no sostenibles del litoral, que es traslladaran a la Generalitat de Catalunya i a la Subdirecció General d’Estratègies del Territori i Paisatge.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada telemàticament aquest dilluns, ha aprovat les consideracions de l’Ajuntament de Sitges envers l’acord de la Comissió de Territori sobre l’avanç del Pla Director Urbanístic (PDU). Les consideracions es lliuraran a la Generalitat de Catalunya per procedir a la seva integració com a prescripcions urbanístiques en l’aprovació inicial del PDU de revisió dels sòls no sostenibles del litoral de Malgrat de Mar a Alcanar. L’acord es traslladarà també a la Subdirecció General d’Estratègies del Territori i Paisatge de la Generalitat de Catalunya.

En la JGL ha prosperat també l’aprovació de la minuta del conveni urbanístic entre l’Ajuntament de Sitges i la Junta de Compensació del PPU 1 i sotmetre’l a informació pública durant un mes perquè les persones interessades puguin formular les al·legacions que considerin oportunes.

També s’ha donat llum verda a l’inici de diversos expedients relacionats amb l’assessorament, la defensa i la representació judicial, i a la contractació de serveis a les Llars d’Infants Municipals.

 

Relació d’acords aprovats

  • Aprovació de la incoació de l’expedient de serveis jurídics (assessorament i defensa jurídica).
  • Aprovació de la incoació de l’expedient de serveis jurídics (representació judicial).
  • Aprovació de la incoació de l’expedient de serveis de les Llars d’Infants Municipals
  • Revocació parcial de l’ajut econòmic extraordinari destinat a la reactivació d’autònoms i petites empreses amb l’objecte de pal·liar els efectes provocats per la Covid-19.
  • Revocació parcial de l’ajut econòmic extraordinari destinat a pal·liar els efectes provocats per la Covid-19 a la contractació laboral de persones i per a la millora de l’ocupació per a l’any 2020 (línia 1b) a quatre empreses locals.
  • Aprovació justificació de la subvenció 2021 a Foment de Sitges per a la celebració de la 63a edició del Ral·li i la 60a de la Verema.
  • Aprovació de la minuta del conveni d’execució de gestió urbanística per a la redefinició de la darrera fase de la urbanització del sector del PPU-1 La Plana - Santa Bàrbara - Vallpineda.
  • Consideracions envers l'acord de la Comissió de Territori sobre l'avanç del PDU dels sols no sostenibles del litoral de Malgrat de Mar a Alcanar.
  • Justificació subvenció de suport educatiu a l’escola Miquel Utrillo 2021.
  • Sisena aprovació de bonificacions de les llar d'infants.