Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

Casa de la Vila
Casa de la Vila
La Junta de Govern Local ha aprovat el conveni d’Educació en la Diversitat (FAR) entre l’Ajuntament de Sitges i dues empreses de la vila per acollir dos alumnes de la vila.  El Projecte Far s’adreça a nois i noies de 3r i 4t curs d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) que plantegen dificultats en l'aprenentatge.

La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat el conveni d’Educació en la Diversitat (FAR) entre l’Ajuntament de Sitges i les empreses Dacris i Actua, respectivament, per a que dos alumnes de secundària d’un centre educatiu de Sitges participin en els programes d’atenció a la diversitat. El Projecte Far s’adreça a nois i noies de 3r i 4t curs d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) que plantegen dificultats en l'aprenentatge i que precisen d'actuacions individualitzades i adaptacions curriculars per a la seva integració escolar, social o laboral.

La JGL ha aprovat també l’aportació de 15.788,23 € de l’Ajuntament a la Mancomunitat Tegar del Garraf, per a la continuïtat de la prestació conjunta del servei d’assistència i protecció de les persones amb minusvàlues psíquiques de la comarca. 22 persones de Sitges estaven acollides al Tegar: 6 al Servei de Teràpia Ocupacional, 4 al Servei d’Ocupació i Inserció, i 12 al Centre Especial de Treball.

En la sessió de JGL s’ha aprovat també la despesa de l’Ajuntament de Sitges com a membre del Consorci Teledigital del Garraf, per a la gestió de la televisió digital local pública del Garraf el 2022. En la mateixa línia, s’ha donat llum verda al conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sitges i el Consell Comarcal del Garraf per al programa ‘Som-hi 2022’, que s’emet per Canal Blau TV i promou exercicis físics per a un envelliment actiu.

La JGL ha recuperat el format presencial i s’ha celebrat, aquest dilluns, al Centre Cultural Miramar.

 

Relació d’acords aprovats

  • Aprovació de l’autorització, disposició i reconeixement de l’obligació de la despesa com a aportació econòmica per a l’any 2022 de l’Ajuntament de Sitges com a membre del Consorci Teledigital del Garraf.
  • Aprovació de l’expedient del contracte de serveis de manteniment de les instal·lacions de protecció contra incendis en edificis municipals de l’Ajuntament de Sitges.
  • Aprovació de la primera i última pròrroga del contracte dels serveis defensa jurídica i judicial de l’Ajuntament de Sitges en els ordres jurisdiccionals contenciós administratiu i social, especialitat RRHH i jurisdicció social.
  • Justificació de la subvenció de Suport Educatiu a l’escola Maria Ossó 2021.
  • Justificació de la subvenció de Suport Educatiu a l’escola Agnès de Sitges 2021.
  • Aprovació del conveni d’Educació en la Diversitat (FAR) entre l'Ajuntament i Dacris 2000 SL.
  • Aprovació del conveni d’Educació en la Diversitat (FAR) entre l'Ajuntament i Actua SCCL.
  • Aprovació del conveni de col·laboració del programa ‘Som-hi 2022’ entre l'Ajuntament de Sitges i el Consell Comarcal del Garraf.
  • Aprovació de l’aportació de l’Ajuntament de Sitges a la Mancomunitat Tegar del Garraf per a l’any 2022.