Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat noves bonificacions per a les famílies per al servei educatiu i de menjador de les Llars Municipals d’Infants el Cercolet i la Moixiganga

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada aquest matí a Miramar - Centre Cultural, ha aprovat, entre altres acords, les setenes bonificacions, en aquest cas destinades a dues famílies, per la quota del servei educatiu i de menjador de les Llars Municipals d’Infants el Cercolet i la Moixiganga, respectivament.

 

Relació d’acords aprovats

  • Primera pròrroga del contracte dels serveis de muntatge i desmuntatge, gestió i execució de l’activitat que es realitza amb caràcter anual anomenada “Parc de Nadal”, al Pavelló Poliesportiu Municipal de Pins Vens, adreçada a infants d’entre 2 i 14 anys.
  • Declaració de licitació deserta del servei consistent en la gestió i funcionament de l’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall de Sitges.
  • Estimació del recurs de reposició, anul·lació de les liquidacions en concepte de garantia de paviments en relació a l’enderroc i obra major respectivament del carrer Espalter i aprovació de nova liquidació de paviments.
  • Desestimació del recurs de reposició de revisió de les liquidacions emeses en relació a l’obra major del carrer Sant Salvador – Prior Joan.
  • Llicència d’obra major per a la construcció d’edifici plurifamiliar entre mitgeres de 7 habitatges i 2 locals, situats a l’avinguda Camí de la Fita.
  • Setena aprovació bonificacions Llars d'Infants Municipals.