Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat el pla de seguretat i salut corresponent a l’execució de les obres per millorar l’enllumenat públic dels sectors Plans d’Aiguadolç i Cases Noves, avinguda Emerencià Roig i Raventós, i també, zona de cobertura de Sitges. L’objectiu és estalviar consum energètic i alhora aconseguir una millora de la il·luminació global de les zones seleccionades.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada aquest matí al saló de plens de l’Ajuntament de Sitges, ha aprovat, entre altres acords, el pla de seguretat i salut corresponent a l’execució de les obres segons els projectes executius de millora d’enllumenat públic tant del sector Plans d’Aiguadolç i del sector Cases Noves, com també de l’avinguda Emerencià Roig i Raventós i zona de cobertura de Sitges. El canvi de lluminàries convencionals per llums LED permetrà un estalvi energètic i alhora una millora de la il·luminació global de la zona. Les obres s’iniciaran aquest mes de març i està previst que acabin abans de l’estiu.

En la mateixa sessió de JGL s’ha aprovat també el compte justificatiu de la subvenció atorgada per l’Ajuntament de Sitges al CLUB E.V.A (Escola de Vela Adaptada) , per un import total de 2.340,03 euros destinat a finançar el foment de l’esport inclusiu de l’any 2021.

 

Relació d’acords aprovats

  • Autorització i disposició de la despesa relativa a la quota Localret 2022.
  • Incoació de l’expedient de contractació del servei de manteniment d’alarmes
  • Pròrroga d’inici de la llicència d’obra major per a la construcció d’habitatge unifamiliar amb piscina situat al carrer Molí.
  • El pla de seguretat i salut corresponent a l’execució de les obres segons el projecte executiu de millora d’enllumenat públic del sector Plans d’Aiguadolç i del sector Cases Noves de Sitges. 
  • Pla de de seguretat i salut corresponent a l’execució de les obres segons el el projecte executiu de millora d’enllumenat públic de l’avinguda Emerencià Roig i Raventós i zona de cobertura de Sitges. 
  • Compte justificatiu del conveni d’atorgament d’una subvenció nominativa al CE.V.A. (Escola de Vela Adaptada) pel foment de l’esport adaptat de l’any 2021.