Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat les bases reguladores per participar a la Fira de Sant Jordi i per optar a la llicència d’ocupació a la Fira- Mercat Primavera- Estiu 2022.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada aquest matí, ha aprovat, entre altres acords, les bases reguladores i l’inici de la convocatòria per participar amb una parada a la Fira de Sant Jordi. En la mateixa línia, en la sessió ha prosperat l’aprovació de les bases per a l’obtenció d’una llicència d’ocupació temporal a la Fira-Mercat Primavera - Estiu 2022 de productes artesanals, fets a mà i creatius que s’ubica al Passeig Martítim.

La JGL ha aprovat la primera addenda al conveni de col·laboració per a la gestió dels serveis de medi natural i litoral entre el Consell Comarcal del Garraf i els Ajuntaments de Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova i la Geltrú.

Prospera també en la sessió la justificació de la subvenció atorgada a l’Associació Internacional de Productors Independents de la Mediterrània (APIMED) per finançar la 22ª edició del Mercat Medimed i l’aprovació de l’aportació a l’Associació Cultural Xarxa de Municipis Indians per al 2022.

En la sessió de JGL, llum verda a l’aprovació de la pròrroga per a l’edició 2022 de l’esdeveniment cultural Festival de Música d’Estiu de Sitges, a Terra Music Events.

 

Relació d’acords aprovats

 • Aprovació de la justificació de la subvenció per concessió directa a l’Associació Internacional de Productors Independents de la Mediterrània (APIMED) per finançar la 22a edició Mercat Medimed.
 • Incoació d’expedient de reintegrament parcial de la subvenció atorgada a favor de l'entitat Jet Management, S.L. pel desenvolupament de l'activitat Festival Jardins de Terramar 2018.
 • Aprovació de l’autorització, disposició i reconeixement de l’obligació de la despesa relativa a la quota ACM 2022.
 • Aprovació del compte justificatiu de la subvenció atorgada al Rugby Club Sitges - Foment Esport Femení 2021.
 • Aprovació del compte justificatiu de la subvenció atorgada al Club Nàutic Sitges - Foment Esport Inclusiu.
 • Aprovació del compte justificatiu de la minuta del conveni d’atorgament d’una subvenció nominativa al Consell Esportiu del Garraf pel foment i la promoció de l’esport escolar a l’any 2021.
 • Aprovació de les bases de participació a la Fira de Sant Jordi, de l’organització i celebració de la fira i de la col·locació de parades al passeig de la Ribera, el dissabte dia 23 d’abril de 2022, i de l’obertura de la convocatòria.
 • Aprovació de les bases reguladores per a l’atorgament de llicències d’ocupació temporal per l’ús privatiu de bens del domini públic local, amb motiu de la celebració de la Fira-mercat Primavera-estiu 2022, de venda de productes artesanals, fets a mà i creatius i obrir convocatòria.
 • Aprovar les fases d'autorització, disposició i reconeixement de l'obligació de la despesa de la quota de l’anualitat 2021, a l’Agència de Desenvolupament Econòmic del Garraf
 • Desestimació del recurs presentat per l’exclusió de la línia b) de l’ajut econòmic extraordinari destinat a reforçar les activitats econòmiques amb suspensió o limitació d’obertura al públic i per finançar les despeses de lloguer o hipoteca per empreses i/o establiments comercials.
 • Aprovació de la concessió de la llicència de canvi d’ús de local a habitatge en edifici plurifamiliar entre mitgeres situat al carrer Sant Bartomeu.
 • Aprovació de la primera addenda al conveni de col·laboració per a la gestió dels serveis de medi natural i litoral del Garraf.
 • Aprovació de la pròrroga per una edició (any 2022) d’una llicència d’ús privatiu sense transformació del domini públic i organització de l’edició 2022 de l’esdeveniment cultural Festival de Música d’Estiu de Sitges, a favor de Terra Music Events, SL – edició 2022.
 • Aprovació de l’aportació a l’Associació Cultural Xarxa de Municipis Indians per a l’any 2022.