Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

En la sessió han prosperat, entre altres, les justificacions de subvencions atorgades a Càritas, Ocularis i Més que Surf.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada aquest dilluns, ha aprovat  la justificació de les subvencions atorgades per les respectives accions impulsades el 2021 a Càritas Diocesana pel manteniment i compra de productes per al Centre de Distribució d’Aliments (CDA); a Ocularis Associació per al projecte formatiu en matèria de salut ocular que desenvolupa a Moçambic, i a l’associació Més que Surf, pel foment de l’esport inclusiu.

En la sessió de JGL, llum verda també a la contractació del servei de manteniment dels vehicles municipals.

 

Relació d’acords aprovats

  • Aprovació de l’expedient per a la contractació del servei de manteniment dels vehicles municipals.
  • Aprovació de la justificació de la subvenció atorgada a Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat per al manteniment i compra d’aliments pel Centre de Distribució d’Aliments, per a l’any 2021.
  • Aprovació de la justificació de la subvenció nominativa concedida a Ocularis Associació per dur a terme el projecte de millora de la salut ocular i reducció la ceguesa prevenible i/o curable de la població de Moçambic, especialment la de la infància, mitjançant el reforç de la capacitació de formadores i formadors, per a l’any 2021.
  • Aprovació del compte justificatiu de la subvenció atorgada a l’associació Més que Surf, pel foment de l’esport inclusiu, any 2021.