Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de govern ha aprovat la subvenció al Grup d’Estudis Sitgetans del 2021. En la sessió també ha prosperat la modificació de les bases per optar a exposar al Miramar Centre Cultural de Sitges.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada aquest dilluns, ha aprovat la justificació de la subvenció nominativa al Grup d’Estudis Sitgetans, que suposarà el cobrament de la subvenció del 2021 d’aquesta entitat per la seva feina de difusió de la cultura sitgetana durant l’any passat. Dins de l’àmbit cultural, també s’han modificat alguns aspectes de les bases reguladores per a les persones que vulguin optar a exposar al Miramar Centre Cultural de Sitges. Aquestes modificacions detallen les obligacions dels candidats i de l’Ajuntament i canvien algunes dates de lliurament del materials per parts de les persones qui vulguin optar a aquestes exposicions.

Finalment, s’ha donat per finalitzada la relació entre l’empresa Escuela de arte en movimiento SL i l’Ajuntament de Sitges. L’empresa tenia un despatx al Centre d’Empreses Creatives de Sitges (CDEC) i havia sol·licitat el final del conveni de cessió d’ús.

Relació d’acords aprovats

  • Aprovació de la justificació de la subvenció nominativa al Grup d’Estudis Sitgetans per a la difusió de l’art, el folklore i la cultura sitgetana durant l’any 2021.
  • Aprovació de la modificació de les bases reguladores per la selecció d’exposicions al Miramar Centre Cultural de Sitges. 
  • Resolució del conveni de cessió d’ús del despatx 6 CDEC de l’empresa Escuela de arte en movimiento SL.