Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

S’aprova la pròrroga del contracte de vigilància privada per evitar l’ocupació de la via pública no autoritzada i controlar els accessos a dependències municipals. L’Ajuntament continuarà tenint un servei d’assistència a la ciutadania per fer tramitacions electròniques i evitar la bretxa digital.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada aquest dilluns, ha aprovat la segona i última pròrroga del contracte dels serveis de vigilància i seguretat privada per a la prevenció de l’ocupació de la via pública no autoritzada i el control d’accessos a edificis i equipaments municipals. També s’ha aprovat l’expedient del contracte mixt de servei i subministrament de pirotècnia per a les festes durant el 2022 i també ha tirat endavant l’adjudicació del contracte de serveis d’assistència integral a la ciutadania pel que fa a la tramitació administrativa electrònica.

En la sessió d’avui d’aquest òrgan de govern municipal també s’ha justificat el conveni entre Creu Roja i l’Ajuntament per al Centre de Distribució d’Aliments, de l’any 2021. En de l’àmbit de la relació de l’Ajuntament amb col·lectius i entitats locals, s’ha aprovat la justificació de la subvenció extraordinària que es va atorgar al Retiro, l’any 2021, amb motiu dels seus 150 anys i també s’ha aprovat la concessió d’una subvenció directa al Grup d’Estudis Sitgetans, per a les seves activitats culturals de l’any 2022.

Relació d’acords aprovats

 • Aprovació de la segona i última pròrroga del contracte dels serveis de vigilància i seguretat privada per a la prevenció de l’ocupació de la via pública no autoritzada i control d’accessos i seguretat en edificis i equipaments municipals de Sitges. Lot 1. Prevenció de l’ocupació de la via pública no autoritzada.
 • Aprovació de la segona i última pròrroga del contracte dels serveis de vigilància i seguretat privada per a la prevenció de l’ocupació de la via pública no autoritzada i control d’accessos i seguretat en edificis i equipaments municipals de Sitges. Lot 3. Dependències municipals de Drets socials, Ciutadania i Igualtat.  
 • Aprovació de l’adjudicació del contracte mixt de subministrament d’una màquina retro carregadora i serveis de manteniment i formació.
 • Aprovació de l’adjudicació del contracte de serveis d’assistència integral a la ciutadania de Sitges en la tramitació administrativa electrònica.  
 • Aprovació de l’expedient del contracte mixt de servei i subministrament de material i serveis pirotècnics per les festes i tradicions de Sitges 2022.
 • Aprovació de l’adhesió a l’acord marc per a la prestació del servei de gestió i assistència en viatges de la Generalitat de Catalunya Departament d’Economia i Hisenda - Comissió central de subministraments, i adjudicació contractació basada a l’empresa Atlàntida Tours Viatges SA.
 • Aprovació de la justificació de la subvenció nominativa extraordinària a la Societat Recreativa El Retiro per a la commemoració del seu 150è aniversari l’any 2021.
 • Aprovació de la concessió d’una subvenció directa al Grup d’Estudis Sitgetans per a la difusió de l’art, el folklore i la cultura sitgetana durant l’any 2022.
 • Justificació del conveni del Centre de Distribució d’Aliments per a l’any 2021, entre Creu Roja espanyola i l’Ajuntament de Sitges.  
 • Revocar l’Acord de la Junta de Govern Local de 2 de maig de 2022, d’aprovació del desistiment de la llicència d’obra major per a la construcció d’habitatge unifamiliar aïllat amb piscina situat a l’Avinguda Camí de Miralpeix, 28, i continuar amb la tramitació de l’expedient de llicència.
 • Aprovar la concessió de llicència d’enderroc de l’edifici existent situat a la Plaça Indústria, 8.
 • Aprovar la concessió de llicència d’obra major per a la construcció d’un hotel a la Plaça Indústria, 8, reforma de l’hotel existent a la Plaça Indústria, 7 i connexió entre tots dos.

Aprovació de la concessió de llicència d’obra major per a la construcció d’habitatge unifamiliar aïllat amb piscina situat al carrer Rafael Costa i Molet, 6-8 (parcel·les 22.7 i 22.6 del PPU01).