Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

S’aprova atorgar subvencions al Grup Pessebrista de Sitges i al Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada aquest dilluns, ha aprovat la subvenció per al 2022 al Grup Pessebrista de Sitges i al Centre d’Interpretació de la Malvasia. En la mateixa sessió també s’ha acceptat la justificació de la subvenció atorgada a Sitges Comerç.

La reunió de la Junta de Govern Local ha aprovat, a més, la contractació del servei de delegat de protecció de dades.

L’òrgan de govern ha aprovat alhora el desistiment del procediment per la contractació del servei de gestió i funcionament de les llars d’infants El Cercolet i La Moixiganga, i el servei de cuina de la llar d’infants La Moixiganga. L’objectiu del desistiment és millorar aspectes del procediment que permetin, al final del procés, agilitzar la contractació.

Relació d’acords aprovats

  • Aprovació de l’expedient de contractació del servei de Delegat de protecció de dades.
  • Modificació de la segona pròrroga de la pòlissa d’assegurances de responsabilitat de càrrecs electes i personal al servei de l’administració dels ens públics i empreses públiques, consorcis i gestores d’entitats públiques Lot 3 - (Acord marc del Servei d’assegurances 2019.01) Any 2022.
  • Aprovació de l’atorgament d’una subvenció per concessió directa a l’Associació Grup Pessebrista de Sitges per a la difusió i organització del Concurs de pessebres durant l’any 2022. 
  • Aprovació de l’atorgament d’una subvenció per concessió directa a l’Hospital de Sant Joan - Centre d’Interpretació de la Malvasia per a la difusió del Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges durant l’any 2022.
  • Justificació de la subvenció nominativa a l’Associació Sitges Comerç.   
  • Desistiment del procediment per la contractació del servei de gestió i funcionament de les llars d’infants El Cercolet i La Moixiganga, i el servei de cuina de la llar d’infants La Moixiganga.
  • Modificació de les bases reguladores del concurs de pintura Sanvisens i d'escultura Pere Jou de l’Ajuntament de Sitges.