Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

El govern municipal aprova continuar les obres de les Cases dels Mestres, per a que esdevinguin 8 pisos d’inclusió social, destinats a persones o famílies en situació de vulnerabilitat econòmica i/o social.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada aquest dilluns, ha aprovat que es continuïn les obres per completar els treballs de reforma integral dels 8 habitatges coneguts com Les Cases del Mestres, al carrer de Sant Honorat. L’objectiu és poder cobrir el pressupost de la reforma en la seva totalitat i que aquests 8 habitatges s’incorporin a la gestió de Serveis socials de l’Ajuntament per destinar a persones o famílies en situació de vulnerabilitat econòmica i/o social, en forma d’habitatges d’inclusió social.

El mateix òrgan de govern també ha encetat la convocatòria per als Premis del Concurs de Pintura Sanvisens i d’Escultura Pere Jou 2022. 

El lloc de presentació i exposició de les obres serà a Miramar Centre Cultural (carrer de la Davallada 12 / carrer de Bernat de Fonollar 19). El termini d’inscripció telemàtica de les obres és de l’1 d’agost al 4 de setembre, la preselecció tindrà lloc el 10 setembre i la  publicació del llistat d’admesos i exclosos, entre l’11 i el 16 de setembre. Les obres seleccionades s’hauran de presentar de forma física del 17 de setembre al 9 d’octubre de dilluns a divendres de 8 h a 15 h i els caps de setmana de 10 h a 14 h o de 17 h a 20 h. El veredicte del Jurat serà el 15 d’octubre. Totes les obres s’exposaran en una mostra que es podrà visitar del 29 d’octubre del 2022 al 8 de gener de 2023.

 

Relació d’acords aprovats

  • Adjudicació del contracte del servei de manteniment de les instal·lacions d’alarmes d’intrusió i circuits tancats de televisió en equipaments municipals de l’Ajuntament de Sitges.
  • Aprovació de la continuïtat provisional de les obres del Contracte d’execució d’obres corresponents al Projecte bàsic i d’execució de reforma interior de 8 habitatges i rehabilitació de les façanes i voltants d’un edifici plurifamiliar situat al carrer de Sant Honorat, 40-42, de Sitges.  
  • Aprovació de la concessió de Llicència d’obra major per a la construcció d’habitatge unifamiliar aïllat amb piscina situat al carrer de Mossèn Norbert Font i Sagué, i aprovació del projecte executiu. 
  • Aprovació de la concessió de la Llicència de segregació de parcel·la en dues situada al carrer de Francesc Gumà - carrer de l’Illa de Cuba.
  • Obertura de la convocatòria del XXXVI Concurs de Pintura Sanvisens i XXVI d’Escultura Pere Jou 2022.