Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

El govern municipal aprova el conveni entre l’Ajuntament de Sitges i el Consell Comarcal del Garraf per a l’assistència en matèria d’habitatge.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada aquest dilluns, ha aprovat el conveni de col·laboració per a l’assistència en matèria d’habitatge entre el Consell Comarcal del Garraf (CCG) i l’Ajuntament de Sitges, aquest 2022. Mitjançant l’acord, l’Oficina Comarcal d’Habitatge del CCG ofereix el seu servei a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), dimarts i dijous, de les 10 a les 13 hores.

La JGL ha aprovat, també, l’expedient del contracte per desenvolupar el projecte ‘Els instruments, companys d’escola’, amb previsió d’inici el pròxim setembre. L’Ajuntament destina 65.000 euros anualment a aquest programa, que tindrà una durada de dos anys, prorrogables dos anys més.

 

Relació d’acords

  • Aprovació de l’expedient del contracte de servei integral d’educació musical per desenvolupar el projecte ‘Els instruments, companys d’escola’, a les escoles de Sitges
  • Aprovació de l’adjudicació del contracte basat en l’acord marc de subministrament de maquinària tècnica i elements de transport i de serveis de manteniment, amb destinació a les Entitats Locals de Catalunya pel subministrament d’una furgoneta en modalitat d’arrendament amb opció de compra.
  • Aprovació de l’expedient de contractació de subministrament consistent en el llicenciament de programari de gestió.
  • Aprovació de la concessió de la llicència d’enderroc de l’habitatge unifamiliar aïllat i annexos adjacents, situat al carrer Ferran Casablancas.
  • Aprovació de la concessió de la llicència d’enderroc de l’habitatge unifamiliar aïllat, situat al carrer Cristòfol Colom.
  • Aprovació de la revisió de la tarifa de l’encàrrec de gestió a mitjans propis efectuat a la mancomunitat Tegar del Garraf, pel servei de conservació manteniment i gestió d’espais verds del municipi.
  • Aprovació del conveni de col·laboració per a l’assistència en matèria d’habitatge entre el Consell Comarcal del Garraf i l’Ajuntament de Sitges, per a l’any 2022.