Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat avui, entre altres acords, el restabliment de l’equilibri econòmic del contracte de concessió del servei d’instal·lacions de temporada de les platges de Sitges i la seva explotació per a l’exercici 2020.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada avui dimarts, ha aprovat el restabliment de l’equilibri econòmic del contracte de concessió del servei d’instal·lacions de temporada de les platges de Sitges i la seva explotació per a l’exercici 2020. L’import del cànon que han de pagar els concessionaris el 2020 s’ha modificat en funció de la situació derivada per la pandèmia de la Covid-19. 

La Junta ha aprovat també la modificació del contracte de subministrament de cabines sanitàries (wc) per a les platges de Sitges que inclou el seu manteniment, neteja i reparació. La modificació del contracte ja s’ha produït la temporada 2020 per incrementar la neteja i les desinfeccions de les cabines sanitàries a causa de la pandèmia. 

 

Relació d’acords aprovats

  • Aprovació el restabliment de l’equilibri econòmic del contracte de concessió del servei d’instal·lacions de temporada de les platges de Sitges i la seva explotació per a l’exercici 2020.
  • Aprovació de la modificació del contracte de subministrament de cabines sanitàries (wc) per a les platges de Sitges.