Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

El nou camp de futbol a Pins Vens comença a prendre forma amb el concurs per elaborar-ne el projecte.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada aquest dilluns, ha engegat els primers passos per tal que Sitges tingui un nou camp de futbol, amb caràcter polivalent, a Pins Vens. Concretament, s’ha aprovat obrir el concurs per a la redacció del projecte, un treball que es preveu que costi 150.000€.

L’òrgan de govern també ha desestimat les al·legacions presentades per l’entitat ecologista APMA respecte els treballs que es van fer als voltants dels pavellons de Pins Vens per restaurar la zona verda.

La sessió d’aquest dilluns del govern de Sitges ha servit per regularitzar els comptes amb l’Escola municipal de música Montserrat Almirall, atenent a les previsions d’alumnat i la realitat final.

Finalment, s’han atorgat dues subvencions per aquest 2022: una primera per a la Fundació privada Entitat Tutelar del Garraf, amb un import de 6.000€; i una segona per a Ocularis Associació, de 6.500€.      

Relació d’acords aprovats

  • Aprovació de l’expedientdel concurs de projectes, amb intervenció de jurat, per a la selecció de proposta de serveis per a la redacció de projecte bàsic i executiu per a la construcció de camp de futbol, dependències, urbanització i enjardinament a la ciutat esportiva de Sitges.
  • Aprovació de les operacions comptables d’anul·lació del saldo sobrant de les AD de les primes 2022 del contracte de l’Escola municipal de música Montserrat Almirall de Sitges (EMMA).
  • Aprovació de l’atorgament d’una subvenció nominativa a la Fundació privada Entitat tutelar del Garraf, per a l’any 2022, i del seu conveni regulador.
  • Aprovació de l’atorgament d’una subvenció nominativa a Ocularis Associació, Any 2022 i del seu conveni regulador.
  • Desestimació de les al·legacions presentades i aprovació definitiva de la memòria valorada de restauració de la realitat física alterada a l’àmbit del projecte de millora i condicionament de l’aparcament a l’entorn dels pavellons de Pins Vens.