Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

L’Ajuntament aprova la licitació de les autoritzacions d’ús privatiu de domini públic marítim terrestre per a l’explotació de 3 guinguetes i serveis de temporada de les platges de Sitges.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada aquest dilluns, ha encetat el procés de licitació dels darrers 3 lots pendents d’adjudicar en l’anterior licitació dels serveis a les platges de Sitges.

Es tracta dels lots que corresponen a les platges de Terramar-La Barra, La Barra i Balmins, pendents d’adjudicar. L’autorització serà per a 4 anys (2023 – 2026).

La Junta de Govern ha tirat endavant la llista provisional de les sol·licituds admeses per obtenir els ajuts per fer la Inspecció tècnica d’edificis (ITE). Són un total de 29 edificis que tindran aquesta subvenció, mentre que en 8 casos la sol·licitud ha quedat denegada.  

El mateix òrgan de govern ha atorgat 2.000€ de subvenció a l’Associació Comerciants del Poble Sec, per fomentar l’activitat econòmica al barri.

Relació d’acords aprovats

  • Aprovació de l’expedient de contractació del servei de manteniment del programari del padró d’habitants Audifilm.
  • Aprovació de l’adjudicació del contracte basat en l’Acord marc de subministrament d’equips informàtics i determinades llicències de programari amb destinació a les entitats locals de Catalunya.
  • Aprovació de la pròrroga extraordinària del Contracte de serveis de prevenció de riscos aliè, tant en l’especialitat tècnica com de vigilància de la salut per a l’Ajuntament de Sitges.
  • Aprovació de la llista provisional de sol·licituds admeses i excloses dels ajuts destinats a la campanya per incentivar la realització de la Inspecció tècnica d’edificis (ITE) conjuntament amb els certificats energètics, campanya 2022.
  • Aprovació de l’atorgament d’una subvenció nominativa a l’Associació Comerciants del Poble Sec i del seu conveni regulador.
  • Aprovació de l’esmena d’ofici per errada material de l’Acord de Junta de govern local de data 18 de juliol d’obertura de convocatòria del XXXVI Concurs de Pintura Sanvisens i XXVI Concurs d’Escultura Pere Jou.
  • Aprovació de l’expedient de licitació per a l’atorgament de les autoritzacions d’ús privatiu de domini públic marítim terrestre, per a l’explotació de les guinguetes i serveis de temporada de les platges del municipi de Sitges (2023-2026).