Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

L’Ajuntament avança cap a l’estabilització de la plantilla municipal.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada aquest dilluns, ha aprovat diversos aspectes relatius a l’estabilització de la plantilla de l’Ajuntament. Concretament, s’ha aprovat la convocatòria excepcional d’estabilització i les bases del procés selectiu, pel sistema de concurs, de 19 llocs de treball municipals. Es tracta de 7 auxiliars administratius, 5 informadors turístics, 3 educadors socials, 2 tècnics de salut, 1 tècnic de Recursos humans i 1 de Medi Ambient. També en aquesta línia, s’ha aprovat la convocatòria i bases específiques per cobrir una vacant de Tècnic de Sostenibilitat energètica. En aquest darrer procés també es preveu elaborar una Borsa de treball.

Aquest òrgan de govern també ha aprovat avui les bonificacions que regiran els serveis d’estada i menjador a les llars d’infants municipals (El Cercolet i La Moixiganga), durant el curs 2022-23.

La Junta de Govern també ha tirat endavant el Conveni de cooperació amb el Departament de Drets socials de la Generalitat per al període 2022-2025 i el Conveni amb el Consell comarcal del Garraf per al transport adaptat al Centre de Dia durant el 2022.  

Finalment, s’ha fet l’aprovació inicial del projecte de reparcel·lació del PAU 17 Vallpineda.

Relació d’acords aprovats

 • Aprovació de la modificació del contracte de subministrament de carburant (i altres productes com oli i líquids anticongelants) per als vehicles i maquinària de l’Ajuntament de Sitges.
 • Aprovació de la convocatòria excepcional d’estabilització i les bases del procés selectiu, pel sistema de concurs, per cobrir 7 places d’auxiliar administratiu/va.
 • Aprovació de la convocatòria excepcional d’estabilització i les bases del procés selectiu, pel sistema de concurs, per cobrir 5 places d’informador turístic.
 • Aprovació de la convocatòria excepcional d’estabilització i les bases del procés selectiu, pel sistema de concurs, per cobrir 3 places de tècnic mitjà d’educació social.
 • Aprovació de la convocatòria excepcional d’estabilització i les bases del procés selectiu, pel sistema de concurs, per cobrir 2 places de tècnic mitjà (Salut pública), ID 82, A2, Laboral.
 • Aprovació de la convocatòria excepcional d’estabilització i les bases del procés selectiu, pel sistema de concurs, per cobrir 1 plaça de tècnic mitjà (Recursos Humans), ID26, A2, Funcionari.
 • Aprovació de la convocatòria excepcional d’estabilització i les bases del procés selectiu, pel sistema de concurs, per cobrir 1 plaça de tècnic mitjà (Medi Ambient – Sostenibilitat), ID15, A2, Func.
 • Aprovació de la convocatòria i les bases específiques que han de regir el procés de selecció per a la cobertura d’una plaça vacant de Tècnic mitjà de sostenibilitat energètica i creació de Borsa de treball.   
 • Aprovació de les bonificacions pels Serveis d’estada i menjador de les Llars d’infants El Cercolet i La Moixiganga curs 2022-2023.
 • Aprovació de l’adhesió al Contracte programa 2022-2025 mitjançant el Conveni de cooperació i coordinació interadministrativa amb el Departament de Drets socials de la Generalitat de Catalunya.
 • Aprovació del Conveni de col·laboració interadministrativa entre el Consell Comarcal del Garraf i l’Ajuntament de Sitges per al Servei de transport adaptat del Centre de Dia, per a l’any 2022.
 • Aprovació inicial del projecte de reparcel·lació del PAU 17 Vallpineda.