Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern Local

L’Ajuntament aprova les bonificacions per a l’estada i servei de menjador a les llars d’infants municipals pel curs 2022-2023

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada aquest dilluns, ha aprovat la segona i tercera remesa de bonificacions sobre els serveis d’estada i menjador de les llars d’infants municipals, per al curs actual 2022-23. Aquestes ajudes venen motivades per les situacions acreditades de cada sol·licitant.   

El mateix òrgan municipal ha aprovat sol·licitar el conveni amb la Generalitat per 21 places públiques del Centre de Dia L’Aplec.   

Relació d’acords aprovats

  • Aprovació de l’expedient de contractació del servei de manteniment dels rellotges de marcatge Digitek.
  • Aprovació de la sol·licitud del conveni de col·laboració interadministrativa per les places públiques del Centre de Dia amb la Generalitat de Catalunya.
  • Aprovació del canvi de nom de la llicència d’obra major d’enderroc de l’edifici situat al carrer Espalter, 25, a favor de la societat Andvic Martorell SL.
  • Aprovació de la segona remesa de bonificacions pels serveis d’estada i menjador de les llars d’infants El Cercolet i La Moixiganga curs 2022-2023.
  • Aprovació de la tercera remesa de bonificacions pels serveis d’estada i menjador de les llars d’infants El Cercolet i La Moixiganga curs 2022-2023.
  • Aprovació de la regularització de les operacions comptables del contracte dels serveis d’assistència integral a la ciutadania de Sitges en la tramitació administrativa electrònica.