Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords del Govern Municipal

El Govern Municipal anuncia que, en la primera sessió plenària ordinària, es portarà a aprovació la presentació del Pla d'Integritat de l'Ajuntament de Sitges

El Govern Municipal ha ratificat en la reunió de govern presentar el Pla d'Integritat de l'Ajuntament de Sitges amb l’objectiu d’aprovar-lo en la primera sessió plenària ordinària d’aquest nou mandat.

Aquest Pla, seguint la línia marcada pel Codi Ètic ja vigent, inclourà mecanismes i garanties per evitar conductes fraudulentes, incrementarà encara més la transparència i el retiment de comptes en la contractació pública i establirà un canal segur de denúncies per tal de posar en evidència qualsevol pràctica irregular o col·lusòria.

Al mateix temps, s'està ultimant la convocatòria en els propers dies del Ple de Cartipàs, en el que es posarà en marxa el nou organigrama.

En aquesta sessió es donarà compte del decret de delegacions de competències dels regidors i regidores que conformen el Govern Municipal per al Mandat 2023-2027. Mitjançant el decret s’han designat també els regidors que formaran part de la Junta de Govern Local i les tinences d'Alcaldia.