Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba l’11ª edició del Sitges Tapa a Tapa

40 establiments participaran en aquest edició que tindrà lloc del 4 al 14 d'abril
40 establiments participaran en aquest edició que tindrà lloc del 4 al 14 d'abril
La ruta gastronòmica més popular de tapes tindrà lloc del 4 al 14 d’abril. 40 establiments de Sitges presentaran les seves creacions ideades en exclusiva per a aquest circuit de tapes.

Sitges celebra una nova edició del Sitges Tapa a Tapa del 4 al 14 d’abril. L’organització espera superar les xifres assolides l’any passat i arribar a les 80 mil tapes en els 10 dies de l’activitat, fet que es podria traduir en 240 mil euros de venda en tapes i més de 500 mil euros de vendes indirectes en restauració.

El gerent del Gremi d’Hostaleria de Sitges, Alejandro Eguía, assegura que “durant els dies del Sitges Tapa a Tapa cal tenir en compte un factor important i és que augmenta la contractació de personal donat el gran moviment de clients que genera la iniciativa. Es tracta d’un esdeveniment que marca l’inici de la temporada en el sector de l’hostaleria, en un Sitges cada vegada més desestacionalitzat”. El Gremi assenyala també que “activitats com aquesta ens interessen també pel seu component integrador, ja que comptem amb col·laboracions destacades com la de l'Escola d’Hosteleria - IES Joan Ramon Benaprès acostant així el sector privat a l'entorn acadèmic”.

El Sitges Tapa a Tapa permet gaudir per 3 euros d’alta gastronomia en petit format i tastar una tapa acompanyada cervesa Estrella Damm. Les persones que participin en la ruta gastronòmica podran valorar cada una de les propostes dels establiments i entrar en el sorteig d’una estada per a dues persones a l’hotel Dolce Sitges, hotel Ibersol Antemare o al hotel MiM Sitges, o bé podran realitzar la propera edició del Sitges Tapa a Tapa de manera gratuïta.