Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba una nova edició del Sitges Tapa a Tapa

La ruta gastronòmica tindrà lloc del 4 al 14 d’abril. Durant 10 dies, 33 establiments de Sitges oferiraran les seves tapes acompanyades d’un quinto o una canya.

Sitges engega una nova edició del Sitges Tapa a Tapa del 4 al 14 d’abril. 33 establiments participen en aquesta iniciativa dels quals 5 estan situats al Port de Sitges- Aiguadolç generant com a novetat una mini ruta dins el Sitges Tapa a Tapa.

L’organització espera superar les xifres assolides l’any passat i arribar a les més de 35 mil tapes durant els deu dies de l’activitat, fet que suposaria un increment d'entre el 12 al 14% respecte l'any anterior i que també es traduiria en més de 145 mil euros de venda en tapes. 

El Sitges Tapa a Tapa (primavera 2024) permet gaudir per 4 euros d’alta gastronomia en petit format i tastar una tapa acompanyada d’un quinto o una canya de cervesa Estrella Damm. Per apropar més la tapa de l’Escola d’Hostaleria de l’Institut Joan Ramon Benaprès al públic en general aquest dissabte es promocionarà d’11 a 13 h al Cap de la Vila.

Les persones que participin en aquesta ruta gastronòmica podran votar les seves tapes preferides i entrar en el sorteig d’una nit per a dues persones a l’Hotel Sabàtic de Sitges.

El Sitges Tapa a Tapa arriba enguany a la seva 13a edició i està organitzat pel Gremi d’Hostaleria de Sitges amb la col·laboració d’Estrella Damm i el suport de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sitges, l’Institut Joan Ramon Benaprès i Gastronosfera.

 

RECONEIXEMENTS –SITGES TAPA A TAPA NOVEMBRE 2023

Coinicidint amb l'acte de presentació del Sitges Tapa a Tapa (primavera 2024), els organitzadors han entregat els reconeixements del juart tècnic als guanyadors del Sitges Tapa a Tapa (edició de tardor 2023) en la qual van participar 23 establiments. En el marc del mateix acte també s'han entregat els reconeixements als premiats pel jurat popular.

 

*GUARDONATS DEL JURAT TÈCNIC:

  • 1r. Premi Jurat Tècnic: La sardina del Rojo: Rojo Frito
  • 2n. Premi Jurat Tècnic: El Vinyet del Terramar: Oyster bar – ME Sitges Terramar
  • 3r. Premi Jurat Tècnic: Magfoie: El Noi d’Alcoi
  • Accèssits: Mi mollete de Casa Hidalgo / Costella lacada de La Barata

 

 

*GUARDONATS DEL JURAT POPULAR

  • 1r. Premi Jurat Popular: Otoño redondo: L’Aixeta
  • 2n. Premi Jurat Popular: Mi mollete: Casa Hidalgo
  • 3r. Premi Jurat Popular: Costella lacada: La Barata
  • Accèssits: Carrilleras Merci de Merci / Al Atún-Tun de Infinity (H. Calipolis)

Galeria d'Imatges