Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aurora Carbonell signa els decrets d'ampliació del Cartipàs

Els regidors Luis Miguel García, Elisabeth Pérez, Xavier Roig i José María Martínez, se sumen al govern de Sitges. El canvi al govern municipal suposa noves regidories, entre les quals la de Sostenibilitat, Canvi Climàtic i Transició Energètica.

L'Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, ha signat aquest dimarts dos decrets de modificació de delegacions d'atribucions a quatre regidors que entren al govern de Sitges: Luis Miguel Garcia, Elisabeth Pérez, Xavier Roig, del grup municipal PSC, i José María Martínez, del grup municipal El Margalló.

Amb l’entrada dels quatre regidors, el govern passa de tenir vuit regidors a dotze, el que suposa una ampliació del pacte de Govern 2019-2023, signat el passat 25 de juny, i també un remodelació de les carteres dels regidors i les tinences d'Alcaldia.

A més de la reorganització de les regidories també se’n creen de noves com Sostenibilitat, Canvi Climàtic i Transició Energètica; Serveis Urbans a Les Botigues i Garraf; o Relacions Institucionals, entre d'altres.

 

> Consulta la composició del govern