Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Com adequar l’oferta a les noves tendències turístiques

Amb el títol ‘Tips pràctics per a fer que les meves experiències turístiques siguin memorables, dues expertes del sector han explicat casos pràctics als empresaris locals en el marc del cicle de webinars impulsat per Turisme de Sitges.

Nagore Espinosa i Carlota Cazalla de in2destinations han estat les encarregades d’explicar un cas pràctic per a diferents tipus d’empresa sobre com adequar l’oferta a les noves tendències turístiques, d’acord amb els Objectius de l’Agenda 2030. La sessió formativa s’emmarcava en el cicle de webinars impulsats per Turisme de Sitges que, finalitza la propera setmana, després de celebrar cinc seminaris online sobre temàtiques relatives al sector turístic per adaptar-se a l’actual situació sanitària.

Amb el títol 'Tips pràctics per a fer que les meves experiències turístiques siguin memorables', el seminari del dijous 3 de desembre, va servir per repassar un customer journey abans, durant i després de l’experiència, i posar el valor afegit en aquells elements amb incidència en aspectes com la sostenibilitat, que poden ajudar a marcar la diferència amb la competència.

In2destination és una empresa líder en investigació i consultoria que té com a objectiu impulsar el desenvolupament i la transformació de destinacions, recursos i empreses turístiques, en la línia de la gestió intel·ligent, sostenible i inclusiva.

El cicle de webinas finalitza el 10 de desembre, amb la sisena i darrera sessió dedicada a explicar el cas d’èxit de la 53a edició del Congrés Anual d’IICA en format híbrid amb hub europeu a Màlaga, celebrada les darreres setmanes amb 54 participants presencials i més de 650 virtuals a tot el món. El Congrés combinava jornades professionals amb retransmissions en streaming del Congrés de Kaohsiung amb un programa exclusiu per a Màlaga, que va comptar amb la participació de destacats líders mundials de la indústria de reunions i esdeveniments.

Partint de la base de l’ICCA, l’associació internacional de congressos i convencions més important del món, ponents de referència com Christoph Tessmar, director del Barcelona Convention Bureau, i Francisco Quereda, director del Màlaga Convention Bureau, desvetllaran les claus de com el sector dels esdeveniment pot i ha de sobreviure a la Covid-19.

Els webinars són gratuïts, prèvia inscripció a: turisme@sitges.cat.

Tots els webinars estàn disponibles al web oficial de turisme de Sitges: www.sitgesanytime.com.