Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat de l'Ajuntament de Sitges

Comunicat de l'Ajuntament de Sitges davant els darrers fets que han tingut lloc durant el Carnaval

Davant els darrers fets que han tingut lloc durant el Carnaval, l’Ajuntament de Sitges vol expressar el següent:

  • Rebutgem rotundament qualsevol agressió que atempti contra la llibertat de tota persona, el masclisme i la LGTBIfòbia no tenen cabuda a la nostra vila.
  • El Carnaval de Sitges és un dels esdeveniments més importants del calendari festiu sitgetà i compta, des de fa anys, amb un ampli desplegament de seguretat format per un milers d'efectius que ha estat imprescindible per garantir la seguretat al llarg de tota la setmana del Carnaval.
  • Durant aquest Carnaval, l'Ajuntament de Sitges ha ampliat els horaris d'atenció i els emplaçaments del Punt Lila, un espai de referència per a informar-se, assessorar-se i acompanyar totes aquelles persones que ho requereixin, des d'una perspectiva de gènere i LGTBI.
  • L’Ajuntament recorda que disposa de diferents serveis d’atenció a les dones i al col·lectiu LGTBIQ+: el SIAD (Servei d’Informació i Assessorament per a Dones) i també el SAI (Servei d’Atenció Integral al Col·lectiu LGTBIQ+).
  • El Govern Municipal reitera el seu rebuig davant d’actituds i actes que no són benvingudes enlloc i menys en una localitat acollidora, integradora i diversa com Sitges.