Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat del Govern Municipal

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu
L’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, anuncia el decret de cessament del regidor Ignasi Rubí. La decisió s’ha pres després d'una reunió de seguiment del Pacte de govern Municipal celebrada aquest divendres passat

 

  • L’alcaldessa ha informat a través d’un comunicat que ha fet públic a les seves xarxes socials que el regidor, Ignasi Rubí, ha posat a la seva disposició el seu càrrec com a quart tinent d’Alcaldessa i responsable de les regidories de Manteniment i Serveis de Platges, de Salut Pública, i de Benestar i Drets dels Animals.

 

  • Un cop acceptada la decisió, la mesura entrarà en vigor a partir de les 00.00 hores del dia 30 de novembre.

 

  • La decisió respon a motius personals i per poder preparar adequadament la defensa del regidor front als esdeveniments judicials viscuts els darrers mesos.

 

  • Aurora Carbonell ha destacat que “aquesta situació no suposa cap desviació del projecte polític iniciat el passat juny. L’Equip de Govern se sent fort i cohesionat i es referma en l’objectiu compartit de treballar pel benestar de la ciutadania i la prosperitat de Sitges.

 

  • L’Alcaldessa ha agraït al regidor “el temps compartit a l’Equip de Govern i tota la tasca desenvolupada al capdavant de les seves regidories”.