Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Creu Roja Sitges inicia una campanya de recollida de productes infantils

Creu Roja Sitges recull productes infantils per a nadons entre els 0 i els 18 mesos, una necessitat d’urgència que l’organització ha detectat entre les famílies que atén diàriament.

Creu Roja Sitges impulsa una campanya de recollida de productes infantils com roba, sabates, cotxets, cadiretes, bressols i tot tipus d'estris per cobrir les necessitats bàsiques dels nadons, que l'organització repartirà posteriorment entre les famílies que atén diàriament.

Tot i que la campanya s'adreça principalment a productes per a nadons entre els 0 i els 18 mesos, que és on l'organització ha detectat una elevada demanda, també recull material per a infants fins als 12 anys.

El material es pot deixar al local de Creu Roja Sitges, situat a la Plaça de l'Hospital, 5, de dilluns a divendres de les 10.00 a les 14.00 hores, fins el 10 de setembre. A partir d'aquesta data l'entitat ampliarà l'horari de recollida també a les tardes. Si alguna de les persones interessades en donar material no el pot fer arribar dins aquest horari pot posar-se en contacte amb els voluntaris de Creu Roja al telèfon 93 894 02 26.

A més, a partir del mes de setembre Creu Roja instal·larà caixes per a la recollida d'aquest material en altres punts del municipi com a les llars d'infants. 

La campanya s'ha donat a conèixer a la darrera reunió de la Taula del Tercer Sector, que coordina la Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sitges i on hi formen part 13 entitats socials de la vila per treballar de manera coordinada actuacions adreçades a les persones amb necessitats. La voluntat és crear una xarxa que serveixi per optimitzar els recursos entre entitats.