Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cicle de ‘Sardanes a la Fresca’ arrenca avui divendres

Els Amics de la Sardana inicien aquest divendres, 5 de juliol, una nova edició del Cicle ‘Sardanes a la Fresca’. El programa està format per 4 audicions-ballades de sardanes que es realitzaran en diferents espais de la vila.

Des de fa més de vint anys, el cicle  ‘Sardanes a la Fresca’ complementa l’oferta cultural de Sitges durant els mesos d’estiu. El cicle arrenca aquest divendres amb l’audició-ballada de sardanes amenitzada per la cobla Contemporània a les 22.15 h a la Plaça del Baluard.

La propera cita serà el 12 de juliol amb l'audició-ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Maricel a les 22.15 h als jardins de la Societat Recreativa El Retiro. Enguany la Cobla Maricel  celebra el seu desè aniversari i acaba d'estrenar el disc Maricel 10 anys!   La programació continuarà el 19 de juliol amb l’audició-ballada que comptarà amb el repertori de la Cobla Contemporània a partir de les 22.15 h a la Plaça del Baluard. El cicle es clourà el 16 d'agost amb la 35a Nit de Sardanes que estarà amenitzada per la Cobla Maricel i la Cobla Jovenívola de Sabadell. L’acte tindrà lloc a les 22.00 hores als jardins de la Societat Recreativa El Retiro.  

Els Amics de la Sardana, entitat organitzadora del cicle, ofereixen una programació estable d’audicions i ballades de sardanes al llarg de l’any i, especialment els mesos d’estiu, per promoure i difondre sobretot entre els turistes la dansa popular, que es balla a Catalunya, i també la música per cobla.

Cicle ‘Sardanes a la Fresca’  

5 de juliol 

Audició-Ballada de sardanes a la fresca- amb la cobla  Contemporània

Plaça del Baluard, a les 22.15 h 

12 de juliol 

Audició -Ballada de Sardanes a la fresca  

Jardins de la Societat Recreativa El Retiro, a les 22.15 h 

Cobla Maricel

19 de juliol 

Audició -Ballada de sardanes a la fresca amb la Cobla Contemporània  

Plaça del Baluard, a les 22.15 h 

16 d'agost 

35a Nit de Sardanes amb la Cobla Maricel i la Cobla Jovenívola de Sabadell  

Jardins de la Societat Recreativa El Retiro, a les 22.00 h