Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El darrer webinar de Turisme explica com construir el missatge per seduir i captar clients

El periodista especialitzat en arquitectura de la informació i màrqueting de continguts, Javier Montoro, desvetlla els cinc punts claus en la gestió de la comunicació. El cicle de webinars fa una pausa la setmana vinent i es reprendrà el 3 de desembre, quan es presentarà l’estudi sobre la capacitat de càrrega de la vila.

Amb el títol ‘Estratègia de continguts: què dir i com per seduir i captar clients’, al llarg del seminari organitzat per la regidoria de Turisme, el dijous 19 de novembre, es van exposar les claus en la gestió de la comunicació a través tant de web com de xarxes socials, a partir de cinc punts claus que “tota organització l’ha de tenir com a mantra”, en paraules del periodista especialitzat en arquitectura de la informació i màrqueting de continguts, Javier Montoro.

És un punt de partida per a la construcció del missatge que es construeix a partir del client, com a eix central i base de les nostres accions: els trets diferencials de l’empresa davant la competència; l’empatia en els missatges; el visual thinking o pensament creatiu en forma d’imatges o text, i la personalització del missatge a l’hora de dirigir-se al client.

Javier Montoro compta amb més de 20 anys d’experiència i ha col·laborat amb marques com Novartis, Moto GP, Nike, Boehringer, Affinity, GAES o Porsche, a més de treballar específicament amb el sector turístic, on ha col·laborat amb diferents destinacions turístiques i com a reporter de viatges.

El cicle de webinars de Turisme de Sitges farà una pausa la setmana vinent, coincidint amb la celebració del Sitges Next, que inclou en el programa d’aquesta edició nombroses ponències que es podran seguir online els dies 26 i 27 de novembre. Turisme de Sitges continuarà amb els seminaris online el 3 de desembre, quan es presentarà el resultat de l’estudi sobre la capacitat de càrrega de la vila, i el 10 de desembre, quan es parlarà sobre el segment MICE.

Els webinars són gratuïts i es pot participar prèvia inscripció a turisme@sitges.cat.