Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El dispositiu de la Policia Local contra la venda ambulant no autoritzada se salda amb dues denúncies a compradors que poden arribar als 500€ de sanció

El dispositiu, que va comptar amb un total de 12 agents locals, va dissuadir dissabte una vintena 20 venedors en punts com el passeig Marítim, Ribera, Fragata, Baluard i Racó de la Calma, i va finalitzar també amb el decomís de productes.

El desplegament del dispositiu especial de la Policia Local contra la venda ambulant no autoritzada va evitar dissabte que aproximadament un total de 20 venedors oferissin el seu producte en punts com el passeig Marítim, Ribera, Fragata, Baluard i Racó de la Calma, i fins i tot va fer el decomís de productes.

En aquesta ocasió, el dispositiu ha permès la identificació de dos compradors els quals han estat denunciats pels agents locals, en virtut de l'ordenança de Civisme. Aquestes representen les primeres denúncies de l’Ajuntament de Sitges, que podren arribar als 500€ de sanció cadascuna.

El dispositiu va comptar amb la participació d'un total de 12 agents de Policia Local que van realitzar tasques de vigilància de paisà, seguiment amb vehicles i tasques de presència davant els venedors. El dispositiu es va iniciar a les 9 del matí i va finalitzar a les 17.00 hores.