Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El dispositiu de seguretat de Setmana Santa se salda sense incidències remarcables

El regidor de Governació, Josep María Martínez, ha posat en valor “la feina de prevenció desplegada aquests dies a Sitges i els bons resultats que s’han obtingut han permès una bona conciliació entre les celebracions al carrer, l’activitat comercial i el descans de residents i visitants”.

El dispositiu de seguretat de la Policia Local de Sitges desplegat durant els dies de Setmana Santa s'ha saldat sense incidències remarcables, entre les quals, furts ni robatoris a l'eix comercial, segons es desprèn de la valoració de les dades sobre fets delictius realitzada avui dimarts. Entre els objectius policials, també ha estat la protecció dels actes religiosos i festius al carrer que s’han celebrat amb tota normalitat.

Policia Local ha desplegat una campanya de dissuasió amb presencia continua d'agents locals als carrers amb una major afluència de persones i concentració d'establiments comercials.

El regidor de Governació, Josep María Martínez, ha posat en valor “la feina de prevenció policial desplegada aquests dies a Sitges i els bons resultats que s’han obtingut han permès una bona conciliació entre les celebracions al carrer, l’activitat comercial i el descans de residents i visitants” i ha afegit que “assolir aquest equilibri en una vila com Sitges és molt important i aquí cal destacar la feina de la Policia Local”. El regidor també ha subratllat “la importància de tenir una bona coordinació amb la resta de cossos de seguretat”. El regidor ha explicat que la vila “ha rebut una gran quantitat de visitants tots els dies sense excepció, i això es tradueix en beneficis per al sector econòmic, però també posa a prova al sistema de seguretat local”.

La tasca policial s'ha dirigit aquests dies també a minimitzar el fenomen de la venda irregular a la via pública i l'ocupació al passeig.

Entre els incidents registrats hi ha hagut una detenció per amenaces, resistència i desobediència; una denúncia per danys al patrimoni privat i alcoholèmia; i l’atenció per molèsties a causa de sorolls amb motiu d’una festa particular. Una de les actuacions que ha dut a terme la Policia aquest diumenge passat,  ha estat la recuperació d'un eriçó al Cap de la Vila gràcies a una trucada al 112. Tècnics del servei d'Agents Rurals van recollir l’animal per traslladar-lo a un centre de recuperació.

El cap de la Policia Local de Sitges, Jordi Altarriba, conclou que “estem molt satisfets per la feina que s’ha realitzat. La conducta de la gent ha estat molt positiva. Ara posarem l’enfoc especialment en els esdeveniments que ens venen els propers mesos abans de l’estiu’.