Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Fantàstic arriba a Canal Blau Maricel TV

La televisió pública del Garraf oferirà un programa diari amb l'actualitat més destacada, un repàs de la jornada amb entrevistes a cares conegudes del cinema, reportatges, i espais dedicats a la Zombie Walk i al Brigadoon.

Canal Blau Maricel TV incorporarà contingut fantàstic coincidint amb el Sitges 2012, Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. D'aquesta manera la televisió pública del Garraf aproxima el món del cinema fantàstic a tot el públic i se suma a una de les iniciatives culturals de més impacte a tot Catalunya.

Del 4 al 14 d'octubre, Festival TV oferirà a diari i durant mitja hora, un repàs de la jornada amb entrevistes a cares conegudes del cinema fantàstic com el propi director del certamen Àngel Sala o l'equip de la pel·lícula El Cuerpo, protagonitzada per Belén Rueda.

Festival TV inclourà també diversos reportatges. La pel·lícula Dancing Dogs, produïda i rodada íntegrament a Sitges, els 20 anys de Reservoir Dogs o el 30è aniversari d'E.T. són alguns dels continguts d'aquesta secció.

Una nova secció, Zombi Walk, ensenyarà a fer caracteritzacions de zombis de la mà d'un maquillador professional, i l'espai Brigadoon, un clàssic del certamen, també tindrà el seu espai al programa amb una secció diària conduïda per Diego López, el responsable d'aquesta zona destinada a videoprojeccions i enguany centrada en el món documental.

Festival TV és una producció de la televisió pública del Garraf amb col·laboració amb la Xarxa Audiovisual Local, i per tant es podrà seguir també des de la resta de Catalunya a través de la resta de televisions adherides a la XAL. El programa es podrà seguir també a través dels webs de la TDT Garraf www.tdtgarraf.com.

D'altra banda, i per primera vegada, unes pantalles ubicades a diferents espais del festival a Sitges, permetran veure el programa dins les pròpies instal·lacions del certamen.