Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Festival Jardins de Terramar lliga el grup mallorquí Antònia Font per a l'edició del 2024

La mateixa banda ha anunciat que estarà a Sitges el 9 d'agost, dins la seva gira. Des d'avui ja es poden adquirir les entrades al web oficial www.festivaljardinsterramar.com

El Festival Terramar – Caixabank ja ha anunciat el nom del primer grup que formarà part del cartell de la setena edició del certamen musical, els mallorquins Antònia Font. La notícia s'ha conegut avui coincidint amb el dia que els Antònia Font posen a la venda les entrades de la gira de teatres i auditoris, amb la que recorreran els principals escenaris del país durant el 2024. A Sitges, hi tocaran el 9 d'agost de 2024.

Després del seu històric retorn, els Antònia Font han decidit engegar una gira on “les coses petites” marquin el ritme dels concerts. Una oportunitat única per gaudir de la formació mallorquina en un format més íntim i, en aquesta ocasió, amb l’afegit especial de fer-ho en un entorn tan singular com els Jardins de Terramar de Sitges. Els integrants del grup, Pau Debon (veu), Pere Debon (bateria), Joan Roca (baix i contrabaix), Jaume Manresa (teclats i piano) i Joan Miquel Oliver (guitarres) desplegaran tota la seva complicitat per fer cantar i ballar el públic amb el seu repertori amb segell propi. Temes com Alegria, Me sobren paraules, Wa Yeah! o Viure sense tu  ja han traspassat les fronteres del temps per esdevenir himnes intergeneracionals.

Les entrades ja poden adquirir-se al web oficial www.festivaljardinsterramar.com .