Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Sant Jordi verd i solidari es tanca amb 110 donacions que sumen 150 quilos d’aliments

L’Ajuntament de Sitges, juntament amb Creu Roja, Càritas i l’empresa Prezero van recollir tot el material durant el matí del 23 d’abril.

La campanya “Sitges verd i solidari” s’ha tancat amb 110 donacions, que es van fer durant el matí del dia de Sant Jordi, el 23 d’abril passat, al Passeig de la Ribera. Gràcies a la coordinació entre l’Ajuntament de Sitges, Càritas i Creu Roja, amb el suport de l’empresa Prezero (concessionària del servei de recollida de residus, neteja viària i gestió de la deixalleria), es van recollir un total de 150 quilos d’aliments en l’estand de la campanya. Les 110 donacions van rebre una rosa de regal i es van endur un total de 150 llibres, que ara tindran una nova vida.

Tot el material que es va recollir en la matinal de Sant Jordi es va repartir en 8 caixes de Càritas, amb uns 90 quilos aproximadament i 5 caixes de la Creu Roja, amb uns 60 quilos. En global, es va recollir 61 quilos d’arròs, 67 de pasta, 10 de farina i 8 de sucre. També es van aportar 15 litres de llet, 7 de brou, 10 d’oli d’oliva i 10 de tomàquet fregit. D’entre els envasos, hi va haver 12 packs de tonyina, 14 de sardines i 1 de bolquers. Entre les donacions també s’hi van registrar 21 caixes de galetes i 11 de cereals.